GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru VĂRSĂTOR. DRAGOSTE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în suflet

Iubirea trece pe un teren secund în viața ta, o vreme, pentru că și Uranus iese din Taur și Nodul Nord părăsește Leul, ambele zone fiind direct legate de viața în doi și viața de familie. Fără acești doi susținători acolo, vei descoperi că viața de familie nu mai e în centrul atenției pentru tine, nu pentru că nu te-ar interesa subiectul, dar probabil ești concentrat pe cu totul alte planuri ale vieții tale, mult mai importante acum.

Ești un pic mai egoist, în sensul că ești foarte preocupat de propria persoană, și cum Marte și Luna Neagră sunt încă în zodia ta, e și normal să nu fii prea atent la ce se petrece în jurul tău, ci doar la ceea ce te doare pe tine. Partenerul ar trebui să înțeleagă că nu ești în apele tale și că, de data aceasta, ai tu nevoie de mai multă și să nu pretindă doar de la tine semne de dăruire și altruism. Tu oricum așezi pe alții în prim plan, dar acum nu ești în cele mai bune relații cu tine însuți și dacă tu nu ești mulțumit de tine, insatisfacția aceasta generează stres și agitație pe toate planurile vieții tale.

Se presupune că pe perioada trecerii Nodului Nord prin Leul în ultimul an și jumătate ai învățat o mulțime de lecții legate de viața în doi, în care da, cel mai mult ai lucrat la reciprocitate, la orgolii, la sentimente, dar acum, că Nodul Nord părăsește acest sector, îți aduci aminte din nou aminte de tine, pentru că s-au cam adunat punctele sensibile.

Intrarea lui Jupiter în Săgetător te va deschide mult spre ceilalți, deci te vei simți foarte ciudat în pielea ta: să te dedici celor din jur și să le oferi iubirea ta sau să pretinzi și tu mai mult, pentru tine? Trebuie să arăți celui drag că ai și tu nevoile tale, dorințele tale, și că ar trebui și el să ofere ceva, să nu aștepte doar de la tine cantități imense de dragoste. Dacă nu înțelege acest lucru, s-ar putea să suferi enorm în amor propriu, chiar dacă nu arăți sau nu spui, dar frustrările se adună și ele.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA