GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru FECIOARA. DRAGOSTE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în suflet

Nu s-ar zice că pleiada de noutăți astrale de luna aceasta are efecte fantastice asupra vieții tale sentimentale, pentru că se presupune că tu ai așezat acest plan pe un teren destul de stabil, de când e Saturn în Capricorn, și acum doar ar trebui să păstrezi linia aceasta fără schimbări majore.

Jupiter intră în zona vieții de familie pe 8, la care se adaugă și Nodul Nord în Rac pe 15, ceea ce înseamnă că pentru tine, de acum înainte, timp de un an și ceva, iubirea înseamnă emoție, familie, casă, copii, responsabilități familiale.

Dacă ai deja o familie a ta, cu tot ce înseamnă ea, toate preocupările tale gravitează și mai mult în jurul lor, dedicându-te întru totul celor pe care-i iubești și cărora le oferi enorm.

Dacă încă nu ai familia ta, copiii tăi, casa ta, intri într-o etapă a vieții în care acest plan te va preocupa din ce în ce mai mult, cu mari speranțe și așteptări, poate chiar cu daruri frumoase de la viață. Vrei să devii mamă, vrei să ai casa ta sau, dacă nu te-ai decis unde să trăiești pe planeta aceasta, acum cauți mai intens ca oricând acel loc pe care să-l poți numi acasă.

Ești foarte concentrat pe viața ta personală și odată cu ea, pe liniștea ta, pe starea ta de bine, pe confortul tău sufletesc. Vrei liniște și ai toate șansele ca de acum înainte, ani de zile, s-o primești și s-o găsești în ceea ce face plăcere inimii tale.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA