GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru BALANȚA. DRAGOSTE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în suflet

Venus se află în zodia ta… Ar suna bine dacă nu ar fi retrogradă și dacă, din zodia diametral opusă, nu ar fi țintuită de un Uranus și el retrograd, deci nu sună tocmai fericit această combinație astrală. Unul din parteneri are tendința de a trasa direcții, de a da ordine, de a decide pentru amândoi, fără a ține cont prea mult de reciprocitate, de părerea celuilalt, de faptul că o relație implică doi membri, nu doar unul.

Cu asemenea aspecte pe firmament te poți aștepta ca viața ta sentimentală să treacă prin câteva momente de dezechilibru. Să nu mai vorbim de Luna Neagră și de Marte care se află încă în zona dedicată iubirii, deci, deși iubirea se află prin preajmă, poate nu e chiar cea mai bună variantă pentru inima ta. Ceva lipește, ceva tulbură liniștea, ceva întunecă orizontul, parcă nu mai sunteți pe aceeași lungime de undă, parcă libertatea unuia din voi are de suferit (de mișcare, de acțiune, de decizie), iar viața de cuplu pare mai degrabă un carusel de sentimente, în care treci de la plus la minus mereu.

Uranus revine în Berbec pe 7, de parcă nu și-a încheiat complet misiunea pe care a jucat-o în viața ta de cuplu în ultimii 7 ani, Credeai că s-au liniștit apele, că ai mai scăpat de tensiunile și provocările uraniene din ultimii 7 ani, dar – surpriză! – ceva a rămas neterminat și trebuie să te mai întorci un pic asupra acelor aspecte. Pentru unii poate fi șansa unui nou început după ce relația părea să se fi terminat, pentru alții e nevoia de a reactiva ceva ce părea să fi alunecat în banal în ultimele luni, pentru unii poate fi revenirea la matcă după o perioadă de rătăcire sentimentală, pentru alții poate fi reaprinderea pasiunii.

Retrogradarea lui Uranus în Berbec poate fi benefică celor care nu au avut curajul unor schimbări în ultimii… 7 ani. Da, pentru că 7 ani Uranus a tot trecut pe aici și ți-a dat șansa schimbărilor, înnoirilor, transformărilor în relația cu partenerul și dacă n-ai făcut-o timp de 7 ani, iată, ți se mai oferă o dată ocazia. Dacă o ratezi și pe asta, hm… nu se știe dacă vei mai primi alta.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA