GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA * Horoscop zilnic * Horoscopul zilei de ieri, de azi și de mâine

HOROSCOPUL DE IERI - 19/05/2019

DUMINICA 19 MAI 2019

Primeşti o veste ce îţi strică toate planurile. E ca un refuz final ce îţi taie tot elanul şi nu mai poţi merge mai departe pe acelaşi drum ca înainte. Poate fi ziua unei alegeri definitive ce va avea efecte de durată în cariera ta, dar pe moment eşti un pic debusolat, neştiind încotro trebuie să mergi de acum înainte. Eşti nevoit să iei nişte măsuri rapide de schimbare totală a direcţiei şi e normal să nu fii foarte sigur pe tine în faţa unei alegeri atât de drastice. De mâine lucrurile vor sta complet diferit. 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 20/05/2019

LUNI 20 MAI 2019

Eşti un fel de lider în colectivul din care faci parte şi ar trebui să-i conduci şi pe ceilalţi spre un rezultat comun, dar te irită faptul că unii nu îţi respectă autoritatea şi fac totul după cum cred ei de cuviinţă. Nu e momentul să fie independenţi şi să facă opinie separată, ar trebui ca toţi să-şi unească forţele spre un scop unic, de aceea îţi va fi greu să te impui în faţa celor mai tineri care au impresia că le ştiu pe toate. Ar fi bine să te asculte, pentru că tu ştii mai bine ce trebuie făcut.


ACVARIA PE YOUTUBE


 

HOROSCOPUL DE MAINE - 21/05/2019

MARTI 21 MAI 2019

Ai nevoie de linişte, de o activitate banală care să nu te solicite prea mult, pentru că ai acumulat mult stres în ultima perioadă şi se vede! Caută să te retragi o zi din iureşul evenimentelor în care erai cuprins, pentru că această detaşare se va dovedi a fi extrem de importantă pentru a face ordine în gânduri, în sentimente, în emoţii. După ce te vei mai linişti, vei vedea altfel lucrurile şi vei găsi mult mai uşor căi de ieşire din impas, ca atare permite-ţi această clipă de odihnă a sufletului şi a minţii.


Consultatii astrologice ACVARIA