GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 18/11/2019

Atragi alături de tine persoane fără experienţă, începătoare în unele domenii, care te privesc cu admiraţie, aşteptând mult de la tine. Vor un sfat, o îndrumare, o lecţie de viaţă, semn că îţi apreciază experienţa sau superioritatea în unele planuri. Tu ai ce să le împărtăşeşti, ştii atâtea, ca atare te vei dedica lor cu inima deschisă, dornic să transmiţi mai departe ceea ce ştii. Nimic nu e mai încântător decât să vezi oameni care nu ştiau nimic atunci când au venit la tine, că pleacă de aici cu lecţia învăţată, fiind cu ceva mai înţelepţi decât la început. Poţi fi un profesor excelent pentru cei tineri!


WOW!!! Doar un pas si am atins 10.000 de abonati pe canalul de Youtube. Facem azi 10.000?

TU TE-AI ABONAT? ABONEAZA-TE ACUM AICI https://www.youtube.com/c/acvariakristale
…si ceea ce am promis la 10.000 de abonati se va intampla foarte curand.

 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 19/11/2019

Nu te juca aşa cu resursele pe care le ai la dispoziţie, pentru că ai tendinţa de a le risipi, fiind mult prea sigur pe ele. Uneori, te poţi trezi fără nimic în coş, dacă eşti neatent cu ce ai adunat. Ştiai că ai nişte bani în sertar? Erai sigur că te poţi baza pe sprijinul şi contribuţia unui coleg? Credeai că mai ai câteva zile pentru a termina un anumit proiect? Ei bine, mai verifică o dată, pentru că între timp, fără să-ţi dai seama, acestea s-au mai împuţinat! Din când în când mai trece în revistă ceea ce ai, ca să nu te trezeşti cu surprize exact când vine momentul investiţiilor.


HOROSCOPUL DE MAINE - 20/11/2019

Unde se afla Luna azi?Ceea ce pe tine te avantajează, pe altul îl pune într-o lumină deranjantă, dar ce contează cel mai mult în acest moment: binele personal sau altruismul? Chiar dacă e o atitudine uşor egoistă, de vreme ce te gândeşti numai la ceea ce îţi convine ţie, asta-i viaţa, azi unul e pe val, şi altul în prăpastie. Acum e momentul tău să culegi roadele unei victorii, dar victoria ta se ridică pe eşecul altei persoane. Dacă te gândeşti prea mult la această discrepanţă, nu vei mai simţi satisfacţia succesului.


20% REDUCERE