GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

FECIOARA Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 19/01/2020

Banalul acestei zile nu-ţi displace, pentru că îţi oferă exact liniştea de care aveai nevoie pentru a-ţi recăpăta forma maximă. Chiar dacă dormi câteva ore în plus sau leneveşti în jurul unor activităţi sedentare prin casă, e plăcut uneori să nu faci nimic. Nu se iveşte nimic nou în program, care să te scoată cumva din această comoditate care îţi prieşte de minune. Nu te aştepta la evenimente ieşite din comun şi nici la senzaţii noi, pentru că tot ce se petrece în jurul tău e oarecum plictisitor şi tern.

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 20/01/2020

Ai făcut parte dintr-un colectiv amuzant, cu tonus bun, dar, brusc, intră zâzania între voi şi nu vă mai înţelegeţi la fel de bine ca înainte. Deşi diferendele de opinie sunt absolut normale în orice loc în care se adună atâtea tipuri de oameni, parcă nu mai reuşiţi să calmaţi spiritele, pentru că cel care strică atmosfera o ţine pe a lui cu încăpăţânare. Aliază-te cu cei care gândesc ca tine şi încercaţi să-l excludeţi pe musafirul nepoftit dintre voi, pentru că ar fi păcat să se destrame armonia din cauza unei singure persoane.


HOROSCOPUL DE MAINE - 21/01/2020

Unde se afla Luna azi?Ai mare noroc de persoana care îţi apare astăzi în cale cu îndrumări înţelepte, cu sfaturi utile, cu lecţii excelente de viaţă. Ai enorm de învăţat de la el, deci stai cu urechile pâlnie la tot ce-ţi poate transmite, pentru că joacă rol de mentor pentru tine. El îţi poate da răspuns la zeci de întrebări, îţi transmite exact informaţia de care aveai nevoie, te poate ajuta să faci lumină în mintea ta un pic dezordonată, deci ascultă-i poveţele cu respect şi încredere, fără a te încăpăţâna degeaba şi fără a lăsa orgoliile să te conducă. Ştie ce spune şi-ţi vrea numai binele!