GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

(Aproape) TOTUL DESPRE CRISTALEIntrarea în fascinanta lume a cristalelor și pietrelor

INTRA IN KRISTALE.RO SA VEZI CADOURILE, OFERTELE SPECIALE SI CONCURSUL VERII!


Cristalele contin in ele comori pe care te invit sa le descoperi! Pornind din aceasta pagina deschizi o poarta spre un capitol captivant: cristalele, pietrele pretioase si semipretioase, rocile si mineralele. Vei gasi in paginile dedicate: un amplu Dictionar de cristale. Informatii despre purificare si programare. Ponturi despre folosirea eficienta a cristalelor. Recomandari zodiacale. Inspiratie pentru a purta cristalele potrivite. Afli ce rol si ce efecte benefice au pietrelor naturale. Descoperi cum arata si cum sa le deosebesti. Inveti cum le folosesti in avantajul tau. Primesti ponturi despre cum le alegi si cum le porti.


SFAT: Cristalele au rol protector, energizant, curativ, au rolul de a te ajuta în atingerea unor scopuri personale – mai multi bani, dragoste armonioasa, relatii de succes, cariera in ascensiune, afaceri prospere  etc.  Poartă piatra potrivită la tine permanent sau tine-o in preajma ta cat mai mult si ea te va incarca de energie pozitiva sau te va ocroti mereu ca un scut protector personal.

Dictionar de cristale si pietre Despre numele si culorile cristalelor La ce ajuta cristalele? Cum le folosesti?


Purificarea si programarea cristalelor Ce cristale sa porti? Corespondente zodiacale. Recomandari. Cum arata cristalele? Galerie foto. De unde cumperi cristale veritabile naturale?

Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!Doar cristale naturale!
www.kristale.ro * Peste 100 de varietati de cristale natur si pietre semipretioase
Cristalele recomandate zodiilor. Copacei si Sporul Casei cu pietricele. Bratari si medalioane din pietre semipretioase.