NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 22/10/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de JOI

AZI: Soarele  in BALANTA  * Luna  in crestere in zodia…

Ai nevoie de linişte totală, pentru că numai aşa te poţi concentra eficient la ceea ce ai de făcut. Poate eşti înaintea unui examen dificil şi trebuie să acumulezi mari cantităţi de informaţie, şi numai în izolare totală dai randament. Poate eşti obosit şi te retragi un pic în intimitate, pentru a te odihni sau pentru a analiza la rece situaţia în care te afli. Nu te deranjează singurătatea, ba chiar îţi prieşte din când în când, şi acum ai ajuns într-un astfel de moment când tânjeşti după linişte fără ca nimeni să nu te bată la cap. Rupe-te pentru o zi de lume, e spre confortul tău emoţional!

VEZI SI: HOROSCOPUL DE AZI IN FORMAT VIDEO


HOROSCOPUL DE ASTAZI - 23/10/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de VINERI

AZI: Soarele  intra in SCORPION  * Luna  in crestere in zodia…

Ai multe lucruri de făcut, agenda e arhi-plină, dar când începi să le iei la bani mărunţi, îţi dai seama că sunt nişte mărunţişuri. Ai noroc, sunt floare la ureche pentru tine, deci te poţi concentra serios pe parcursul zilei de muncă pentru a le şterge pe toate de pe listă. După ce vei scăpa de ele, te vei putea gândi şi la alte proiecte mai importante, dar deocamdată ar fi bine să te despovărezi de astfel de aspecte neimportante, altfel le vei duce pe tine în spate ca restanţe de care tot va trebui odată să te ocupi. Azi le-ai putea termina pe toate dintr-o suflare.

VEZI SI: HOROSCOPUL DE AZI IN FORMAT VIDEO


HOROSCOPUL DE MAINE - 24/10/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de SAMBATA

AZI: Soarele  in SCORPION  * Luna  in crestere in zodia…

Nu ştii cum să abordezi ziua aceasta: să profiţi de linişte şi odihnă sau să te apuci deja de ceva mai palpitant, care să te scoată din comoditate? Numai de starea ta de moment depinde totul, pentru că dacă tot ce-ţi doreşti azi e să leneveşti pe lângă casă, cu preocupări sedentare, atunci trebuie să te răsfeţi încă o zi cu aceste plăceri ale simţurilor. Dar dacă simţi că te plictiseşti, n-ar fi rău să găseşti cel mai mic motiv de a ieşi din monotonie şi să te implici într-o acţiune interesantă: sport, mişcare, drumeţii, chiar muncă!

VEZI SI: HOROSCOPUL DE AZI IN FORMAT VIDEO