GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 01/06/2020

Unde se afla Luna azi?Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de LUNI

AZI: Soarele in Gemeni  * Luna in crestere in Balanta

Nu pune la suflet conflictele care se mai încing în preajma ta, pentru că sunt complet inofensive. Nimeni nu ar trebui să le dea atenţie, pentru că au la bază un schimb ironic de replici, glume nesărate spuse într-o doară sau mici reproşuri care nu conţin nicio doză de agresivitate. Unii nici măcar nu ştiu să atace sau să jignească, deci ar trebui să le asculţi tonul ridicat cu un soi de amuzament, cum că e mai degrabă o glumă, decât o acuzaţie. Foloseşte şi tu umorul în orice situaţie pentru că aşa vei ieşi basma curată din orice confruntare mai aprinsă de forţe. Nici măcar nu sunt răutăcioase, ci doar un pic cinice. Prefă-te că nici nu le înţelegi!

VEZI SI: HOROSCOPUL ZILEI IN FORMAT VIDEO
HOROSCOPUL DE ASTAZI - 02/06/2020

Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de MARTI

AZI: Soarele in Gemeni  * Luna in crestere in Balanta si Scorpion

Te afli într-un anturaj marcat de conflicte şi neînţelegeri, poate din cauza unei competiţii care are ca scop final un premiu. Poate e şi o motivaţie materială la capăt, de aceea intri şi tu în această luptă pentru a obţine victoria. Poţi fi printre primii în orice confruntare de idei sau de forţe, pentru că eşti bine pregătit şi deţii o energie de invidiat, cu care îi dai la o parte pe rivalii tăi. Nu te temi de conflicte, dimpotrivă, găseşti în tine rezerve de ambiţie care te propulsează direct în prima linie. Ai ceva de câştigat şi nu te laşi până nu obţii!

VEZI SI: MESAJUL ARHANGHELULUI MIHAIL * AFIRMATIA SAPTAMANIIHOROSCOPUL ZILEI IN FORMAT VIDEO