NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

LEU Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 05/04/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de DUMINICA

AZI: Soarele in BerbecLuna in crestere in Fecioara

Atmosfera este relaxată şi prietenoasă în jurul tău, te simţi bine printre cei care îţi ţin companie, de parcă aţi fi prieteni de-o viaţă. Eşti apreciat pentru simpla ta prezenţă care face bine unui prieten care îţi ducea dorul şi te tot invita ba la o discuţie, ba la o cafea… Aveţi acum ocazia de a sta de vorbă şi a recupera timpul cât nu aţi fost împreună. Ar fi chiar o zi potrivită pentru a ieşi undeva în oraş, la o cofetărie, la o cafenea, pentru că este exact atmosferă favorabilă dialogului, distracţiei, socializării, deci nu refuza invitaţiile.


HOROSCOPUL DE ASTAZI - 06/04/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de LUNI

AZI: Soarele in BerbecLuna in crestere in Fecioara

Toată viaţa eşti judecat şi judeci, deci nu mai pune la suflet ce spune lumea, pentru că aşa e gura lumii: slobodă. Azi eşti lăudat şi apreciat, mâine eşti criticat şi etichetat, dar din toate acestea înceţi să devii din ce în ce mai bun. Şi tu emiţi opinii greşite la adresa altora, şi alţii te analizează pe tine cu ochi sever, dar nu trebuie să transformi relaţiile cu ceilalţi într-un continuu perdaf. Mai bine te bazezi numai pe fapte concrete, pe realitate, pe adevăr, pe lucrurile foarte bine cunoscute care nu lasă loc de interpretări, şi aşa nimeni nu se va simţi vinovat de nimic.

VEZI SI: AFIRMATIA SAPTAMANII * MESAJUL ARHANGHELULUI MIHAIL


HOROSCOPUL DE MAINE - 07/04/2020

Unde se afla Luna azi?

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de MARTI

AZI: Soarele in BerbecLuna in crestere in Fecioara si Balanta

Culmea că exact persoanele cele mai apropiate se dovedesc azi a fi cei mai dificili inamici, care se opun cu tărie ideilor tale, dar înainte de a te supăra pe ei, ar fi bine să te gândeşti dacă nu cumva au dreptate. Dacă spun nu, poate că e ceva în beneficiul tău şi, mai devreme sau mai târziu, îţi vei da seama că opoziţia lor era un fel de a te opri să faci vreo prostie. Nu te încăpăţâna să mergi mai departe pe drumul tău făcând abstracţie de prieteni sau de familie, pentru că ai putea să greşeşti şi să regreţi că nu i-ai ascultat. Ei privesc lucrurile din altă perspectivă.