GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru PEȘTI. DRAGOSTE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în suflet

Clar că tu ești romanticul și visătorul numărul unu al zodiacului, de vreme ce Neptun e bine mersi în zodia ta de atâta vreme, dar luna aceasta se schimbă un pic registrul.

Retrogradarea lui Venus în Balanță te face mai dornic de intimitate și îi vei cere partenerului tot mai mult timp tete-a-tete, dar voi doi, acasă. Dacă și el dorește asta, e atmosfera perfectă pentru romantism, tandrețe, iubire, dar dacă el vrea să ieșiți, să faceți și altceva decât discuții între patru ochi, se prea poate să mai apară trecător unele decepții.

Intrarea Nodului nord în Rac cere o analiză profundă a sentimentelor tale, dar nu e exclus ca din această analiză să descoperi lucruri demult uitate, amintiri mai mult sau mai puțin plăcute, sentimente reprimate sau cine mai știe ce alte senzații pe care le-ai trecut acolo în memorie și acum ar putea reveni în discuție. Poate nu ai făcut o mărturisire cu ani în urmă și o faci acum. Poate ți-e gândul încă la o veche iubire. Poate speri iar o șansă într-o relație care s-a stins. Poate ai vrea să-i spui partenerului ceva intim, mult dorit de sufletul tău – de exemplu să stați mai mult împreună, în caz că vă despart kilometri, sau că ai vrea să aveți un copil, deci sunt multe dorințe nespuse care se cer acum scoase de la naftalină și puse pe tapet cu mai mult curaj.

Poate ceva n-a mers bine cândva și acum, datorită atâtor retrogradări direct legate de iubire, ți se oferă resursele necesare să repari sau să faci ceea ce n-ai făcut odinioară. Perioada e bună pentru a trece în revistă trecutul, etapele parcurse până acum, pentru a privi înapoi, peste umăr, poate chiar la vremurile de început ale relației voastre, și să descoperi dorințele care nu s-au împlinit sau problemele care nu s-au rezolvat.

Ai șansa de a umbla la temelia relației voastre, să vezi ce lipsește, punctele slabe și punctele forte, și după ce descoperi – deși e un proces de durată – să umpli acel gol pentru ca relația voastră să devină și mai solidă.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA