GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

VĂRSĂTOR Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 06/07/2020

Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de LUNI

AZI: Soarele in Rac  * Luna in descrestere in CAPRICORN SI VARSATOR

Te-ai ţinut cu dinţii de o stare de lucruri şi totuşi vezi cu ochii tăi că nu te mai ajută. Chiar dacă nu eşti un mare amator de schimbare, chiar dacă de cele mai multe ori ţi-e frică să pui punct şi să porneşti în altă direcţie, azi ajungi, cu maturitate şi înţelepciune, la concluzia că e vremea pentru o schimbare de direcţie sau de atitudine din partea ta. Te-ai opus multă vreme, ai refuzat ocaziile de a o lua pe altă cale, dar de data aceasta nu mai poţi ocoli momentul. E vremea să îţi iei rămas bun de la o etapă pe care ai tot alimentat-o şi să te pregăteşti să alegi altă cale. Nu te crampona de lucrurile cu care eşti obişnuit, mai există şi alte variante, deci fii pregătit pentru nou!

VEZI SI: AFIRMATIA SAPTAMANII & MESAJUL ARHANGHELULUI MIHAIL
HOROSCOPUL DE ASTAZI - 07/07/2020

Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de MARTI

AZI: Soarele in Rac  * Luna in descrestere in VARSATOR

Veştile bune vin de pretutindeni şi poţi spune că e o zi fericită, frumoasă, luminoasă. Cele mai bune lucruri se petrec în relaţie directă cu ceilalţi oameni pe care îi întâlneşti, ca atare ieşi în lume, socializează, cunoaşte persoane noi, pentru că printre aceştia se pot afla viitori prieteni de nădejde, potenţiali parteneri sentimentali, tovarăşi cu care te vei simţi pe aceeaşi lungime de undă în proiecte de succes. Schimbul de sentimente, de vorbe bune, de complimente merită pus mai bine în valoare, pentru că la energia pozitivă pe care o emiţi tu primeşti dublu acelaşi gen de energie!

VEZI SI: HOROSCOPUL ZILEI IN FORMAT VIDEO


HOROSCOPUL DE MAINE - 08/07/2020

Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de MIERCURI

AZI: Soarele in Rac  * Luna in descrestere in VARSATOR SI PESTI

Trebuie să fii foarte tranşant astăzi şi, din cele două variante pe care le ai la dispoziţie, să spui odată pentru totdeauna ce alegi. Se presupune că ai analizat problema pe toate feţele, ai descoperit şi avantajele şi dezavantajele şi dintr-o direcţie şi din alta, deci eşti în măsură să spui care e varianta optimă pentru tine. Nu ai cum să te foloseşti de ambele direcţii simultan, ca atare, că-ţi place sau nu, trebuie să spui clar: ori e albă, ori e neagră. Cale de mijloc nu există, dar noroc că eşti curajos şi pregătit să-ţi exprimi părerea chiar dacă sună categoric.

VEZI SI: HOROSCOPUL ZILEI IN FORMAT VIDEO