GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
BUN VENIT IN WWW.ACVARIA.COM! Incepe calatoria de aici, cu HOROSCOPUL ZILEI. Alege zodia:

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Apoi continua si cu HOROSCOP IN TOATE FELURILE:

VĂRSĂTOR * Horoscop zilnic * Horoscopul zilei de ieri, de azi și de mâine

HOROSCOPUL DE IERI - 17/11/2018

Horoscop SAMBATA 17 NOIEMBRIE 2018. Ai un sentiment ciudat cu care te-ai trezit de dimineaţă, cum că ceva urmează să se încheie în mod ciudat şi nedorit. Nu e o emoţie prea plăcută, e ca tracul de dinaintea unui eveniment căruia îi acorzi semnificaţii deosebite, şi ai tendinţa de a lăsa frica să se manifeste deasupra tuturor celorlalte emoţii. Dacă presimţi că nu duce într-o direcţie bună, mai bine te confrunţi direct cu motivul temerilor tale, poate se mai poate redresa ceva înainte. Altfel vei regreta mai apoi că nu ai luat măsuri când ceva îţi atrăgea atenţia că s-ar putea întâmpla odată şi-odată.


Tot weekendul! 10% reducere la toate produsele!

 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 18/11/2018

Horoscop DUMINICA 18 NOIEMBRIE 2018. Luptă să-ţi recapeţi independenţa totală, pentru că nu dai randament dacă eşti nevoit doar să urmezi indicaţii date de alţii. Dacă ai libertate de mişcare, de decizie, de acţiune, rezultatele ar fi net superioare, ca atare ai tot dreptul să te opui, pentru a face totul pe cont propriu aşa cum crezi de cuviinţă. Nu accepta să ţi se spună ce să faci, încotro s-o iei, cum să gândeşti sau cum să acţionezi, de vreme ce ai şi tu propriile păreri, care se vor dovedi a fi mult mai bune. Nu accepta umilinţa, supunerea, dominarea altora, nu lăsa pe cei, aparent, mai puternici să te transforme într-un simplu executant al unor ordine!


 

HOROSCOPUL DE MAINE - 19/11/2018

Horoscop LUNI 19 NOIEMBRIE 2018. Aruncă o privire peste umăr pentru că e posibil să fi scăpat ceva din vedere, o restanţă care, mai devreme sau mai târziu, îţi va cere să te ocupi de ea de urgenţă. Este un moment bun să iei o pauză şi să treci în revistă vechi promisiuni neonorate, planuri trecute pe linie moartă, sau chiar să te achiţi de o datorie care tot aşteaptă de ceva vreme, fără să îţi mai aduci aminte de ea. Poţi regla diverse situaţii din trecut care stau în aşteptare, căci acum ai starea potrivită pentru a le şterge definitiv de pe listă sau măcar să arăţi celui căruia i-ai promis ceva, că nu ai uitat de angajamentele tale.