NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 08/04/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de MIERCURI

AZI: Soarele in BerbecLuna Plina in Balanta

Eşti un pic invidios pe nivelul la care a ajuns un coleg, care nici nu ştie să rămână modest, ci face mare tam-tam pe seama realizărilor sale. Se cam laudă, îţi spui, dar înainte de a-i critica succesul, mai bine l-ai lua de exemplu şi ai încerca să-i calci pe urme, pentru că el chiar merită felicitări pentru ceea ce a atins. Ţi-e puţin ciudă că nu eşti tu în locul său şi nu poţi să-l feliciţi sincer pentru reuşitele sale, pentru că se vede pe chipul tău o oarecare răceală, de parcă nici măcar nu ai dori să vorbeşti despre asta.


HOROSCOPUL DE ASTAZI - 09/04/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de JOI

AZI: Soarele in BerbecLuna in descrestere in Balanta si Scorpion

Ţi s-a strecurat în minte o idee care nici măcar nu te reprezintă. Este o influenţă nefastă de la cei din jur, şi nu te poţi rupe de acest gând. Ignoră opiniile celorlalţi, nu-i lăsa să te tragă în jos după ei cu bârfe, zvonuri panicarde, poveşti negativ, când tu ştii mult mai bine pe ai în minte. Ceea ce spun ei sunt chestiuni trecătoare, fără nicio importanţă pentru ceea ce vrei tu să faci, ca atare rămâi surd la aceste influenţe nefaste, pentru că nu sunt pentru tine. E modul lor de a-şi explica neputinţa, de a găsi scuze la propriile eşecuri, şi dau vina pe oricine, iar acum tu intri în colimatorul criticilor, de parcă tu ai fi vinovat pentru greşelile lor.

VEZI SI: AFIRMATIA SAPTAMANII * MESAJUL ARHANGHELULUI MIHAIL


HOROSCOPUL ZILEI PE YOUTUBE

HOROSCOPUL DE MAINE - 10/04/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de VINERI

AZI: Soarele in BerbecLuna in descrestere in Scorpion

Cuvinte precum speranţă, credinţă, visare sunt la ordinea zilei azi, pentru că tot ce îţi doreşti tu cel mai mult se va materializa cândva, dar nu chiar acum pe loc. Îndrăzneşte să transmiţi spre cer toate dorinţele tale imense, cu încredere maximă că se vor împlini. Stai puţin de vorbă cu inima ta şi descoperă ce anume îţi doreşti tu cel mai mult, apoi scrie acea dorinţă pe un bilet sau transmite-o cu gândul în univers sau împărtăşeşte-o celui mai drag prieten, pentru că este ziua când multe vise prind contur. Odată împărtăşită dorinţa, practic ai pornit deja pe drumul care duce direct spre împlinirea ei: vizualizeaz-o ca şi cum ar fi deja realizată!