GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
BUN VENIT IN WWW.ACVARIA.COM! Incepe calatoria de aici, cu HOROSCOPUL ZILEI. Alege zodia:

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Apoi continua si cu HOROSCOP IN TOATE FELURILE:

GEMENI * Horoscop zilnic * Horoscopul zilei de ieri, de azi și de mâine

HOROSCOPUL DE IERI - 20/11/2018

Horoscop MARTI 20 NOIEMBRIE 2018. Viaţa de cuplu îţi inspiră siguranţă şi încredere, pentru că persoana iubită se ţine de cuvânt când îşi ia angajamente pentru binele vostru comun. E o plăcere să vezi cât de serios se implică în cea ce faceţi împreună şi eşti foarte sigur pe promisiunile sale, convins că ele vor deveni curând realitate. Şi tu trebuie să aduci aceleaşi argumente solide când vine vorba de planuri de viitor, pentru că tot ce promiteţi acum unul altuia va deveni, în scurt timp, un fapt concret de care vă veţi bucura împreună. Aţi depăşit faza de vorbe sau declaraţii, ci treceţi la fapte!


 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 21/11/2018

Horoscop MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018. Stai cu urechile pâlnie la orice pont de natură financiară care ar putea trece pe lângă tine, pentru că ar putea fi sursa unui mare noroc. E ca şi cum te-ai afla la locul potrivit în momentul potrivit pentru o şansă excelentă de câştig, ceva ce te poate propulsa mai repede spre materializarea unei dorinţe ce se poate măsura şi în bani. Afacerile încheiate astăzi, promisiunile de ordin material, cadourile sau ofertele palpabile îndreptate direct spre tine s-ar putea să valoreze mult sau să deschidă poarta spre o etapă mai prosperă în viaţa ta. Merită să profiţi de şansă imediat, fără să stai pe gânduri, pentru că sună profitabil!


 

HOROSCOPUL DE MAINE - 22/11/2018

Horoscop JOI 22 NOIEMBRIE 2018. Apreciezi mult buna înţelegere din grupul mai larg de persoane în care te afli, la baza acestei armonii depline aflându-se unele interese sau preocupări comune care vă ajută să vă împrieteniţi uşor. Nimeni nu comentează ideile celuilalt, ci vă stimulaţi unii pe alţii să daţi ce aveţi mai bun din voi. Păstrează cât mai mult timp această minunată înţelegere, pentru că ea va decide în final şi rezultatele comune din care fiecare are ceva de câştigat. Nici urmă de invidie, de răutate, de egoism aici, ci vă completaţi reciproc în perfectă compatibilitate. Mai rar aşa un colectiv unit!