GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

GEMENI Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 06/07/2020

Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de LUNI

AZI: Soarele in Rac  * Luna in descrestere in CAPRICORN SI VARSATOR

Nu te teme de cei care sunt în preajma ta şi încearcă să te manipuleze cu tot felul de zvonuri alarmiste şi informaţii false. E modul lor de a-i da la o parte pe alţii, pentru că au o anumită putere asupra celor din jur apelând la astfel de tertipuri incorecte. Nu le permite asta: eşti mai bine informat, mai puternic, mai sigur pe tine, deci nu trebuie să te laşi dominat de asemenea comportamente. Treci peste aceste temeri, nu accepta minciunile altora, ci caută să te impui doar prin adevăr şi corectitudine. Cât timp scoţi la lumină dovezi incontestabile, scrise negru pe alb, şi nu te abaţi de la adevăr, nimeni nu te poate învinge!

VEZI SI: AFIRMATIA SAPTAMANII & MESAJUL ARHANGHELULUI MIHAIL
HOROSCOPUL DE ASTAZI - 07/07/2020

Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de MARTI

AZI: Soarele in Rac  * Luna in descrestere in VARSATOR

Mintea ta zboară unde îşi doreşte, iar această minunată libertate de gândire, această imaginaţie debordantă sunt atuul tău forte pentru a găsi o mulţime de idei noi şi interesante. Nu accepta să-ţi spună alţii ce să faci şi cum să gândeşti, pentru că ai şi tu suficiente idei excepţionale, care merită lăsate să se manifeste. Nu e momentul să accepţi supunerea, umilinţa, conducerea sau autoritatea altora, pentru că eşti un spirit liber cu o minte vastă care are atâtea de arătat, dar ca să-ţi demonstrezi potenţialul, trebuie să fii lăsat să te mişti în voie. Nu accepta limite, legi şi interdicţii!

VEZI SI: HOROSCOPUL ZILEI IN FORMAT VIDEO


HOROSCOPUL DE MAINE - 08/07/2020

Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de MIERCURI

AZI: Soarele in Rac  * Luna in descrestere in VARSATOR SI PESTI

Proiectul de care trebuie să te ocupi de dificil, dar trebuie să te implici trup şi suflet, pentru că e nevoie şi de participarea ta. Nu încerca să te fofilezi, nici să fugi de efort, pentru că nu ai cum să scapi de aceste sarcini, oricât de grele ar fi. Intră şi tu în joc, pune umărul alături de cei direct implicaţi, şi nu face nazuri, deoarece eforturile comune nasc rezultate comune şi în final şi recompense comune, deci merită să ta alături. Nimeni nu va încerca să tragă pe turta lui toată munca, ci la final fiecare va recunoaşte participarea celorlalţi, ceea ce va satisface pe toată lumea. Găseşte-ţi locul în efortul colectiv!

VEZI SI: HOROSCOPUL ZILEI IN FORMAT VIDEO