GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru LEU. DRAGOSTE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în suflet

O schimbare de decor și pentru tine, luna aceasta: Nodul Nord, care te-a însoțit de prin primăvara lui 2017 încoace – părăsește zodia Leului pe 15. Îți va lipsi… sau poate nu, că oricum ai învățat enorm despre tine în acest interval, iar de acum urmează perioada în care tot ce ai învățat se sedimentează și dă roade.

Nodul Nord ți-a predat o mulțime de lecții legate de altruism, de dăruire, de devotament, de iubire, iar acum, când Jupiter intră în Săgetător (pe 8) vei începe să pui în aplicare tot ce ai învățat pe pielea ta. Cu Jupiter în zona iubirii, tu ești cel mai favorizat și ar trebui să bată fericirea și la poarta ta de luna aceasta… Dar nu oricum, ci cu lecția învățată, semn că nu te mai arunci în iubire orbește, ci chiar cauți acea iubire adevărată care te împlinește.

Jupiter vine să reașeze lucrurile în viața ta sentimentală, după ce, un an și ceva, Nodul Nord te-a ajutat să te descoperi pe tine. Dacă ai descoperit cine ești, ce poți, ce vrei, ce dorești, acum vei ști să și ceri ceea ce e mai bun pentru tine în iubire, fără să mai faci experimente. E o combinație bună de energii îndreptate acum spre inima ta, dar și ai o mică piază rea în coastă: pe Luna neagră, care e încă în Vărsător, în zona căsătoriei, semn că iubirea da, poate reînvia la modul cel mai frumos, dar încă nu-și lasă amprenta și asupra vieții de cuplu. Asta înseamnă ori că… iubești, dar în afara cuplului oficial, ori că partenerul primește cu nesaț din darul tău de iubire, dar nu prea dă înapoi. Dai și dai, dar o faci cu intensitate, pentru că ai mult de oferit, dar pentru o vreme nu se prea poate vorbi și de fericire în iubire.

Dacă pe tine te face fericit doar să oferi, necondiționat, cu speranța că într-o zi vei fi recompensat pe măsura investiției, fă-o cu inima deschisă, dar dacă și pretențiile tale sunt mari, ei, aici e o problemă, căci partenerul, cel puțin câteva luni de acum înainte, va cam uita că iubirea e un schimb de energii, nu doar o alimentare unidirecțională de la sursă. Ca atare vezi cât dai, ca nu cumva să dai totul, iar din partea cealaltă să nu vină mai nimic.

Nu lăsa frustrările să crească, nu ține în tine ceea ce nu-ți convine, pentru că intrarea Nodului Nord în Rac te-ar putea face mai introvertit, mai tăcut, mai retras în sinea ta, și să suporți multe în tăcere, ceea nu face bine sufletului tău dornic de iubire.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA