GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
BUN VENIT IN WWW.ACVARIA.COM! Incepe calatoria de aici, cu HOROSCOPUL ZILEI. Alege zodia:

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Apoi continua si cu HOROSCOP IN TOATE FELURILE:

PEȘTI * Horoscop zilnic * Horoscopul zilei de ieri, de azi și de mâine

HOROSCOPUL DE IERI - 20/11/2018

Horoscop MARTI 20 NOIEMBRIE 2018. Paşii parcurşi până acum într-o acţiune de durată te-au epuizat încât nu mai ai energie să mergi mai departe. Înainte de a continua ce ai început, n-ar fi rău să iei o scurtă pauză, atât pentru a trece în revistă paşii parcurşi, cât şi pentru a-ţi reîncărca bateriile, pentru că da, eşti obosit, lipsit de vlagă, lipsit de chef. Stresul acumulat a devenit peste puterile tale, de aceea e bine să te opreşti o zi, două, din acest demers, să te rupi de toate şi să nu te mai gândeşti la nimic. După acest mic răgaz, vei privi lucrurile altfel şi vei regăsi resurse mari de energie şi voinţă pentru a continua, dar acum eşti la capătul puterilor. Ia deci o pauză, e spre binele tău, căci a merge mai departe, fără energie, ar duce la eşec.


 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 21/11/2018

Horoscop MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018. Nu fi atât de critic cu cei din jurul tău, ci priveşte-i aşa cum sunt. Bine, n-or fi ei perfecţi, nici tu nu eşti la urma urmei, dar în loc să le scoţi în evidenţă numai defectele, ce-ar fi să vezi că au şi o lungă listă de calităţi care merită puse mai mult în valoare. E bine să-i vezi aşa cum sunt, şi să renunţi la aşteptări inutile. Dacă speri de la oameni mai mult decât pot ei oferi, rişti să suferi o decepţie, dar nici să-i cobori la extrema cealaltă – cum că nu sunt buni de nimic şi merită să-i priveşti numai de sus – nu e cea mai corectă atitudine. Fii cât se poate de obiectiv, cinstit cu ei, realist, şi pune-te un pic în pielea lor, să vezi ce-ai simţi dacă ai fi tratat aşa cum îi tratezi tu?


 

HOROSCOPUL DE MAINE - 22/11/2018

Horoscop JOI 22 NOIEMBRIE 2018. Priveşti spre viitor cu multă nerăbdare, convins că eşti în faţa unui drum plin de oportunităţi. Vei avea de unde alege, pentru că se deschide în faţa ta o paletă foarte largă de opţiuni, de variante, de căi de acces, deci vei avea de unde selecta! Nu te opri la prima uşă care apare în cale, pentru că tocmai ai intrat pe tărâmul tuturor posibilităţilor, deci ar mai putea apărea alte câteva zeci de variante la fel de interesante. Poate chiar vei putea merge o vreme în paralel cu mai multe soluţii în buzunar, ca la final să o alegi pe cea mai bună, deci ar fi bine să nu te grăbeşti să dai ultimul răspuns dacă eşti întrebat: pe care o vrei? Ia-le pe toate, dacă se poate!