GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PEȘTI Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 14/09/2019


Banii pe care îi ai la dispoziţie nu trebuie risipiţi pe lucruri inutile, ci trebuie să dai dovadă de spirit practic şi administrativ pentru a-i gestiona cum trebuie pentru plăţi curente. Se apropie un moment în care vei avea mare nevoie de nişte bani pentru a-i investi în confortul casnic, deci, dacă ceilalţi membri ai familiei vor să facă tot felul de cumpărături, învaţă să-i mai refuzi sau să-i amâni, pentru că nu acum este timpul potrivit. Banii de acum trebuie păstraţi pentru ceva mult mai important ce va avea loc foarte curând şi de care are nevoie toată lumea din casă.


Vezi horoscoapele LUNII SEPTEMBRIEHoroscopul lunii septembrie

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 15/09/2019


Oricine are nevoie de un mentor care să-i deschidă o cale sau să-l însoţească pe drumul către succes. Ai putea întâlni azi o persoană care are asupra ta o influenţă puternică: îţi câştigă respectul, încrederea şi admiraţia şi urmezi întocmai ce-ţi zice. Poate deveni exemplul tău de urmat pentru că îi recunoşti valoarea şi superioritatea într-un domeniu în care tu încă te străduieşti să acumulezi experienţă. Dacă ai şansa de a-i sta în preajmă, ai fura de la el o mulţime de ponturi şi informaţii folositoare, deci fă tot posibilul să fii printre cei aleşi de el să i se alăture. Nu ai parte de asemenea onoare oricând!


KRISTALE.RO - Magazin de pietre semipretioase

HOROSCOPUL DE MAINE - 16/09/2019


Cu cât stai şi te gândeşti mai mult la o problemă, cu atât descoperi mai multe motive de îngrijorare. Nu privi totul doar din prisma greutăţilor sau probelor prin care treci pentru a depăşi acest impas, ci priveşte cu luciditate şi înţelepciune, ca să vezi ce ai de învăţat din asta. Îţi faci griji fără motiv, ţi se pare mult prea greu pentru nivelul tău actual, dar dacă te-ai detaşa un pic de aşa zisa gravitate a situaţiei, ai vedea că nu e nici grav, nici rău, nici dificil de rezolvat. Dacă priveşti totul cu teamă şi cu pesimism, e şi normal să nu vezi în jur decât hopuri, dar dacă ai analiza la rece, ca şi cum nu ai fi tu implicat, ai descoperi repede căi de ieşire.


Despre fricile zodiilor