GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

PEȘTI Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 11/07/2020

Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de SAMBATA

AZI: Soarele in Rac  * Luna in descrestere in PESTI SI BERBEC

Eliberează-te cât mai repede de lista de sarcini pe care ţi-ai propus-o pentru astăzi, ca să găseşti câteva minute doar pentru sufletul tău. Fă ceva din ceea ce te relaxează, te încarcă de energie pozitivă, te face să zâmbeşti sau te ajută să respiri în voie, deci aminteşte-ţi de hobbyurile tale, de muzica ce te linişteşte, de filmele preferate şi oferă-ţi un bonus de asemenea natură! Tot ce îţi inspiră libertate (de mişcare, de gândire) e activitatea perfectă pentru această zi, semn că te apleci mai mult către tine, către nevoile tale cele mai intime. Lasă-i pe ceilalţi pe planul doi: azi tu eşti vedeta!

VEZI SI: HOROSCOPUL DE WEEKEND IN FORMAT VIDEO


HOROSCOPUL DE ASTAZI - 12/07/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de DUMINICA

AZI: Soarele in Rac  * Luna in descrestere in BERBEC

Ai forţa de a spune stop, pregătit să porneşti într-o altă direcţie. E mai bine să rupi odată pisica decât să tot prelungeşti o stare de lucruri care nu mai are nimic bun de oferit. După ce te vei elibera de un plan care s-a împotmolit, vei avea curajul de a alege o altă ţintă spre care să-ţi canalizezi energia, ca atare trebuie să-ţi iei inima în dinţi şi să spui ferm: punct şi de la capăt! Eşti persoana cea mai în măsură să reconstruiască un plan de la zero, atunci când simte că s-a blocat, şi asta eşti pregătit să faci chiar astăzi. Noul te entuziasmează, ca de obicei.

VEZI SI: HOROSCOPUL DE WEEKEND IN FORMAT VIDEO


HOROSCOPUL DE MAINE - 13/07/2020

Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de LUNI

AZI: Soarele in Rac  * Luna in descrestere in BERBEC SI TAUR

Relaţiile cu ceilalţi sunt minunate, de parcă ai norocul de a atrage alături de tine doar oameni tonici, optimişti, care îţi transmit şi ţie starea lor de bine. E distracţie în jur, de parcă ar fi loc şi de petrecere în mediul în care te afli: se aude muzică, se bea un păhărel, ca atare implică-te şi tu în această atmosferă veselă, care te ajută să te mai relaxezi şi tu. Printre toate persoanele cu care ai azi ocazia să discuţi, se poate afla cineva care poate juca un rol important de acum înainte pentru inima ta: o şansă de iubire, o posibilă prietenie, un grup de suport care te susţine orice ar fi!

VEZI SI: AFIRMATIA SAPTAMANII & MESAJUL ARHANGHELULUI MIHAIL