GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
BUN VENIT IN WWW.ACVARIA.COM! Incepe calatoria de aici, cu HOROSCOPUL ZILEI. Alege zodia:

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Apoi continua si cu HOROSCOP IN TOATE FELURILE:

PEȘTI * Horoscop zilnic * Horoscopul zilei de ieri, de azi și de mâine

HOROSCOPUL DE IERI - 17/11/2018

Horoscop SAMBATA 17 NOIEMBRIE 2018. Ai impresia că, pentru a face faţă unei provocări, ai nevoie de suportul unui anumit grup de persoane, dar te înşeli. Nu ei sunt cheia problemei tale, ci chiar tu ştii să te descurci de unul singur, iar acest impas este chiar punctul în care poţi să-ţi descoperi aceste calităţi. Nu te baza doar pe alţii, mai încearcă să îţi pui şi propriile resurse la treabă, pentru că momentele acestea mai dificile au acest rol: de a scoate la iveală puteri pe care nici tu nu credeai că le deţii. Ceea ce ţi se pare a fi un mare hop, ar putea fi de fapt drumul cel mai simplu către o mare reuşită, care să-ţi schimbe total părerea despre tine şi să-ţi amplifice cumva stima de sine. Poţi mai mult decât crezi!


Tot weekendul! 10% reducere la toate produsele!

 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 18/11/2018

Horoscop DUMINICA 18 NOIEMBRIE 2018. Eşti copleşit de o stare de oboseală, pentru că ți-ai consumat toate resursele de energie. E un fel de stres continuu care te macină, o frică pe care nu o poţi controla, deşi latura raţională din tine îţi spune că nu are nici un rost această furtună de gânduri şi emoţii. Fă un efort să lupţi împotriva stimulilor negativi din jur, caută un procedeu de relaxare, prin care să te eliberezi de aceste greutăţi care te trag înapoi, pentru că ele nu merită absolut deloc atenţia pe care le-o acorzi. Numai tu poţi găsi ieşirea din această zonă emoţională apăsătoare care nici măcar nu te reprezintă. Unde e optimismul tău caracteristic?


 

HOROSCOPUL DE MAINE - 19/11/2018

Horoscop LUNI 19 NOIEMBRIE 2018. Ceea ce iese din mintea ta azi e demn de o competiţie de succes, în care tu poţi fi învingătorul. Nu te lăsa dominat de cei care sunt mai agresivi din fire, pentru că ei atâta aşteaptă: să te scoată din sărite. Tu ai alte instrumente prin care te poţi remarca şi printre acestea se află creativitatea ta debordantă, îţi vin ideile pe bandă rulantă, deci pune-le mai bine în valoare şi foloseşte-te de ele pentru a-ţi demonstra superioritatea în faţa celor care nu ştiu altceva decât să critice sau să se certe. Nu pica în plasa lor, pentru că nu vei mai fi la fel de creativ dacă vei deveni ca şi ei: nervos, agitat, impulsiv, pus pe harţă.