GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 21/01/2020

Unde se afla Luna azi?Ascultă cu luare aminte ce-ţi transmite inima, pentru că de acolo vin acum cele mai folositoare indicii cu privire la ce ai de făcut de acum înainte. Emoţiile sunt mesajele prin care intuiţia sau sufletul te îndrumă spre ceea ce e mai potrivit pentru tine. Dacă ceea ce simţi e negativ, apăsător, trist, înseamnă că trebuie să te opreşti din ceea ce doreai să faci, că sensul nu ţi se potriveşte. Dacă însă simţi entuziasm, atracţie, fericire, apucă-te imediat de treabă şi pune-ţi în practică gândurile, pentru că ele anunţă o direcţie favorabilă. Vezi ce simţi şi acţionează conform polarităţii emoţiei resimţite.


HOROSCOPUL DE ASTAZI - 22/01/2020

Cu ajutorul potrivit, nimic nu e prea greu şi asta vei simţi şi azi când în jurul tău se vor aduna persoanele care pot juca un rol în problemele tale actuale. Şi tu, la rându-ţi, eşti plin de solicitudine şi sari oricând în ajutorul celor care au nevoie de un sfat, de o părere, de un cuvânt de încurajare. Lucrurile cele mai bune de astăzi sunt direct legate de cooperare, de reciprocitate, de schimbul sincer de gesturi de prietenie. Când vezi că ai pe cineva care te susţine şi crede în tine, capeţi mai mult curaj de a merge mai departe, motivat de rezultatele pe care simţi că le poţi atinge.


50% REDUCERE!!!!

HOROSCOPUL DE MAINE - 23/01/2020

Ai o zi întreagă la dispoziţie pentru a te gândi pe îndelete la strategia pe care să o adopţi în perioada următoare. Discuţiile pe care le ai cu prietenii sau cu familia se vor dovedi a fi folositoare, deoarece primeşti opinii diferite de ale tale care pot completa imaginea pe care deja ţi-ai făcut-o despre direcţia spre care te îndrepţi. Mai mult decât atât, sfaturile lor devin şi un stimulent pentru tine, deoarece te impulsionează să treci la etapele următoare cu mai mult curaj şi elan, convins că ceea ce doreşti să construieşti este realizabil.