GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 01/06/2020

Unde se afla Luna azi?Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de LUNI

AZI: Soarele in Gemeni  * Luna in crestere in Balanta

Te preocupă mult viitorul profesional şi iei de pe acum unele măsuri care vor avea efecte benefice cu privire la poziţia ta la serviciu sau la profesiunea ta privită în perspectivă mai îndepărtată. Te înscrii la un curs, te gândeşti să urmezi o nouă facultate sau şeful îţi face o propunere de nerefuzat care poate implica şi preluarea unor responsabilităţi mai mari decât înainte. Eşti mulţumit de ceea ce se prefigurează la orizont, convins că e un pas înainte pentru tine, ca profesionist.

VEZI SI: HOROSCOPUL ZILEI IN FORMAT VIDEO
HOROSCOPUL DE ASTAZI - 02/06/2020

Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de MARTI

AZI: Soarele in Gemeni  * Luna in crestere in Balanta si Scorpion

Oboseala atinge azi cote maxime şi în plan fizic, şi mental, încât nu dai randament în niciunul din domeniile de care te ocupi. Îl iei pe nu în braţe şi refuzi să încerci, pentru că spui din start că nu se poate face! Ba s-ar putea face, dacă te-ai ambiţiona un pic şi mai ales, dacă nu te-ai lăsa influenţat şi de cei din jur care privesc lucrurile într-o notă clar pesimistă şi nu văd nimic bun la capătul acestor eforturi. Renunţi prea repede, dar, dacă tot nu ai nimic de care să te agăţi pentru a depăşi impasul, poate ar fi bine să stai o zi pe margine, altfel rezultatele ar fi mediocre.

VEZI SI: MESAJUL ARHANGHELULUI MIHAIL * AFIRMATIA SAPTAMANIIHOROSCOPUL ZILEI IN FORMAT VIDEO