GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
BUN VENIT IN WWW.ACVARIA.COM! Incepe calatoria de aici, cu HOROSCOPUL ZILEI. Alege zodia:

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Apoi continua si cu HOROSCOP IN TOATE FELURILE:

TAUR * Horoscop zilnic * Horoscopul zilei de ieri, de azi și de mâine

HOROSCOPUL DE IERI - 19/11/2018

Horoscop LUNI 19 NOIEMBRIE 2018. Apar atâtea nimicuri în calea ta astăzi care cer atenţie de la tine, încât ajungi epuizat acasă. Nici măcar nu sunt sarcini dificile, ca măcar să ai o scuză că ai tras tare, dar sunt multe şi mărunte şi nu le poţi ignora. Înarmează-te azi cu multă răbdare pentru a te ocupa de chestiuni de rutină, căci s-au acumulat deja prea multe şi trebuie să le iei la rând, una câte una. E ca şi cum ai tot dat la o parte azi un fleac, mâine un fleac, până când s-a creat un maldăr imens. Dacă te-ai fi ocupat de ele cât erau simple şi puţine, nu ar fi părut atât de complicate, deci învaţă din asta: să nu mai laşi pe mâine ce poţi face azi!


 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 20/11/2018

Horoscop MARTI 20 NOIEMBRIE 2018. Nu te simţi bine într-un mediu marcat de tristeţe, lipsuri, boală, probleme. Nu e genul tău să te plângi întruna, aşa cum faci cei din preajma ta, ca atare încearcă să ieşi tu din acel mediu cât mai repede, pentru a nu te influenţa negativ şi pe tine. Cum tu nu îi poţi ridica pe ei la lumină, măcar tu să nu cobori la nivelul lor sumbru, pentru că sunt prea mulţi iar energia negativă pe care o degajă mult prea copleşitoare. Bine, au probleme, dar de ce trebuie să strice toată atmosfera în jurul lor? Ca atare tu trebuie să fii cel care ia măsuri dacă nu vrei să le calci pe urme. Nu te alătura lor, respinge-i!


 

HOROSCOPUL DE MAINE - 21/11/2018

Horoscop MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018. Dacă cel mai mare vis al tău, la ora actuală, este să cucereşti inima cuiva, fă un pas în faţă şi arată cine eşti. Te va remarca într-o aură specială, încât s-ar putea îndrăgosti pe loc de tine! Succesul sentimental ar fi asigurat, fie că e vorba de dorinţa de a începe o relaţie nouă, fie de repararea unor probleme anterioare din relaţia existentă. Ai un aer aparte care atrage atenţia asupra ta, inspiri încredere, putere, autoritate iar celălalt va fi atras de tine ca de un magnet, fără să reziste şarmului tău. Îl cucereşti mult mai uşor, pentru că ieşi în evidenţă printr-o altfel de lumină decât înainte, fiind momentul tu de afirmare. Cum să nu-ţi placă să străluceşti?