GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR * Horoscop zilnic * Horoscopul zilei de ieri, de azi și de mâine

HOROSCOPUL DE IERI - 14/08/2018

Horoscop MARTI 14 august 2018. Atmosfera de la serviciu e cam sumbră, de parcă ai lucra sub presiune, sub tensiune, sub supravegherea deloc prietenoasă a unui superior care pândeşte greşelile oricui. Dacă te simţi cu musca pe căciulă cu ceva, fă tot posibilul să repari acel aspect, pentru că supraveghetorul aspru abia aşteaptă să-ţi descopere punctul sensibil şi să te sancţioneze. Nu lucrezi cu plăcere într-o atmosferă atât de apăsătoare, şi abia aştepţi să scapi cât mai repede. Vei termina ziua cu un puternic sentiment de vină, de nemulţumire, de eşec, doar din cauza celor care te  critică sever. 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 15/08/2018

Horoscop MIERCURI 15 august 2018.  Eşti capabil să te cerţi cu toată lumea dacă ideile tale nu sunt acceptate, pentru că eşti convins că ai dreptate. Nu neapărat contradicţiile te deranjează (dimpotrivă, acestea te stimulează să te mobilizezi pentru a fi şi mai convingător în argumentaţie), ci rezervele celor care te ascultă. Nu spun nici da, nici nu, ridică din sprânceană suspicioşi şi nu-şi exprimă opinia, iar incertitudinea te face să-ţi pierzi cumpptul. Preferi un refuz, o luptă de idei, o controversă aprigă, decât o atitudine rece şi distantă care nu transmite nimic. 

HOROSCOPUL DE MAINE - 16/08/2018

Horoscop JOI 16 august 2018.  Eşti în centrul atenţiei, înconjurat de prieteni şi colegi care au numai cuvinte de laudă la adresa ta. Ai reuşit să atingi un scop de care eşti mândru şi simţi nevoia să-ţi împărtăşeşti bucuria alături de cei care ţin cu adevărat la tine. Se adună multă lume în jurul tău la succes şi eşti măgulit de toată atenţia aceasta! Dacă apare şi motiv de petrecere, cu atât mai bine pentru tine, deoarece la asemenea succes se aude şi veste de distracţie. Poţi spune că toate îţi merg bine şi entuziasmul celor din jur te stimulează să ţinteşti şi mai departe!