NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

TAUR Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 19/10/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de LUNI

AZI: Soarele  in BALANTA  * Luna  in crestere in zodia…

Banii sunt cea mai mare preocupare a ta pentru că urmează o serie de plăţi majore şi încerci să-ţi administrezi resursele cu prudenţă şi înţelepciune. Va veni scadenţa şi nu e de neglijat, tocmai de aceea faci tot posibilul să aşezi banii pe căprării, ca să fii sigur că nu rămâne nimic neachitat. Dai dovadă de o bună organizare din punct de vedere financiar, reuşeşti să ţii sub control toate plăţile astfel încât să nu dezechilibrezi balanţa. Deciziile pe care le iei acum pot avea efecte pe termen lung asupra bugetului, deci ai grijă ce alegi să faci cu banii tăi actuali sau… viitori!

VEZI SI: MESAJUL ARHANGHELULUI MIHAIL * AFIRMATIA SAPTAMANII


Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul.Intra in www.acvaria.eu
Pagina dedicata serviciilor astrologice oferite de astrolog Acvaria

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 20/10/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de MARTI

AZI: Soarele  in BALANTA  * Luna  in crestere in zodia…

Nu te crampona de fleacurile care nu-ţi convin, pentru că de acestea nu scapi niciodată. Abordează o atitudine veselă, indiferentă la ceea ce altădată te-ar fi supărat. Prefă-te că nu vezi sau nu auzi nimic din ceea ce te-ar putea deranja, pentru că aceasta e atitudinea perfectă pentru a face din această zi una excelentă. Dacă stai şi diseci firul în patru, descoperind ceea ce nu-ţi place, vei bate pasul pe loc, fără să simţi că trece ziua. Or, un zâmbet pe buze şi o glumă te ajută să te bucuri de orice.

VEZI SI: HOROSCOPUL DE AZI IN FORMAT VIDEO


HOROSCOPUL DE MAINE - 21/10/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de MIERCURI

AZI: Soarele  in BALANTA  * Luna  in crestere in zodia…

Nu trebuie să-ţi croieşti destinul în funcţie de deciziile altora, pentru că fiecare e cu norocul lui! Nu te mai gândi la ce spun ceilalţi, la părerile altora, la felul în care contribuie ei la problemele tale, pentru că totul depinde numai şi numai de tine. Eşti liber să alegi ce vrei în viaţă, nu te mai uita la ce spun alţii, pentru că nu ei sunt vizaţi aici. Eşti într-un moment important pentru viitorul tău, deci nu trebuie să aştepţi să vezi ce decid alţii pentru tine, pentru că alegerea finală e numai în mâinile tale. Deţii toate resursele potrivite pentru a alege un drum în funcţie de puterile şi aşteptările tale, fără ca nimeni altcineva să nu mai conteze. E viaţa ta!

VEZI SI: HOROSCOPUL DE AZI IN FORMAT VIDEO