GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SEMNEAZA PETITIA 📝 Introduceti oficial ora nasterii in certificat 📢 O initiativa Acvaria

PETITIE PUBLICA

O initiativa astrolog Acvaria lansată in decembrie 2023

SEMNEAZA PETITIA

Sunt ASTROLOG ACVARIA si studiez astrologia de peste 25 de ani.

In 2024 Pluto intra in zodia Varsatorului, zodie care vibreaza cel mai mult cu domeniul astrologiei, deci momentul este ideal pentru a scoate mai mult la inaintare un domeniu de auto-cunoastere. Dar in domeniul astrologiei (si nu numai) unul din detaliile cele mai importante pentru realizarea unor studii precise este ora nasterii care, din pacate, este, pentru cea mai mare parte a populatiei, o mare necunoscuta.

Interesul tot mai mare al oamenilor pentru auto-cunoastere intr-o era a dezvoltarii personale si spirituale a generat si necesitatea de a trata acest detaliu ca fiind unul esential.

Nu este un moft sa cunosti toate detaliile nasterii unei persoane. In marile biografii ale oamenilor de renume apare ora nasterii – nasterea regilor, printilor, nasterea marilor personalitati ale lumii – sau macar un detaliu aproximativ legat de momentul din zi in care acestia au venit pe lume.

Ora nasterii este indicata oficial pe certificatul de nastere al copilului IN MULTE TARI si chiar exista candva, la inceputul secolului, si pe certificatele de nastere din Romania.

De exemplu pe certificatul tatalui meu nascut in 1933 apare ora nasterii.

Acest detaliu este trecut in fisa medicala a copilului nou nascut la maternitate, asa e, dar copilul creste, mama uita, mama mai face 3-4 copii, fisele se pierd, arhivele ard… Asa a fost oana acum, dar de acum inainte lucrurile se pot schimba.

De aceea propun urmatoarele:

1. introducerea oficiala a unei rubrici dedicate pentru ORA si MINUTUL NASTERII in certificatul de nastere al copiilor

2. posibilitatea de a avea acces la acest detaliu si RETROACTIV – acolo unde se mai poate – pe baza unei cereri scrise sau online si pentru cei nascuti inainte de eventuala acceptare a acestei propuneri.


Daca sustineti aceasta idee, rog completati aceasta petitie conform datelor de mai jos pentru a propune o eventuala initiativa legislativa in acest sens.

  1. Apasati butonul SEMNEAZA PETITIA de mai jos
  2. COMPLETATI datele care sunt solicitate
  3. va rog sa indicati o adresa de email valida si corecta pentru ca veti primi un email cu un link pentru VALIDAREA semnaturii, altfel votul nu este luat in consideratie. Verificati inbox pentru mailul de validare vot. Nu uitati sa validati votul!

Alaturati-va! Sustineti! Faceti cunoscuta lumii intregi aceasta initiativa. Suntem deja o mana de oameni care credem in importanta acestui detaliu. Cine mai vine in racheta noastra?

MULTUMESC!

Dana Mindru alias Astrolog Acvaria

Piatra Neamt * Romania * Telefon: 0722573455

Vezi mai multe in filmul de mai jos

SEMNEAZA PETITIA