GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru RAC. DRAGOSTE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în suflet

Și tu ești printre zodiile direct vizate de noutăți în viața personală. Pe 8, Jupiter iese din Scorpion, după ce un an de zile s-a tot ocupat de inima ta. A animat sentimentele, le-a aprins, le-a transformat, le-a dat peste cap, ca atare poți spune că ieșirea lui Jupiter din Scorpion ar trebui să aducă puțină liniște după furtunile prin care ai trecut.

Ai învățat enorm pe perioada trecerii sale prin Scorpion, ai descoperit că poți iubi și altfel, că iubirea înseamnă și pasiune, și energie, și gelozie, și curaj, și emoții extreme, deci se poate spune că trenulețul tău din roller-coaster revine în gară. Aventura se mai liniștește, dar dacă ți-a plăcut aventura aceasta, hm…. o să-ți cam lipsească. Se liniștesc apele în viața ta, iar de pe 15 se instalează liniștea, de-a binelea.

Nodul Nord intră în Rac, chiar în curtea ta, unde va sta mai bine de un an de acum încolo, ceea ce te așează pe tine în centrul atenției destinului. Nu a mai trecut pe aici de 18 ani, deci da, e un eveniment rarisim și special, care poate avea efecte majore asupra ta. Nu se poate spune că te schimbi, dar acum descoperi mai mult cine ești, și dacă tu descoperi asta, s-ar putea (și bine ar fi!) să descopere și partenerul că ești altul și ar trebui să fie și el pregătit pentru unele surprize la persoana ta.

Te vei concentra mai mult asupra persoanei tale, nu din egoism, ci pentru că ai cam uitat de tine în ultime vreme, deci ar fi bine să te reașezi în centrul vieții tale și să te ocupi de tine mai mult. Dacă și partenerul ar înțelege asta – că ai nevoie de o vreme în care tu să contezi mai mult decât orice și te-ar așeza și el pe tine deasupra tuturor – ai fi cel mai fericit.

Nu înseamnă că vei uita de nevoile celor din jur, cu această ocazie, dar vine un moment în viață când îți mai aduci aminte și de tine, de dorințele tale, de nevoile tale… Saturn oricum va avea grijă în continuare de tot ceea ce ai construit în cuplu, în ultimul an și ceva, deci lasă lucrurile să evolueze mai departe și apleacă-te asupra ta, pentru că dacă tu te simți împlinit, liniștit, fericit  și familia ta va fi la fel.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA