GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Ce reprezinta cartile de MONEDE in Tarot?

TAROTINAPOI SPADELE  CUPELE   BATELE  MONEDELE


Cãrtile de MONEDE in TAROT

Ce reprezinta cartile de MONEDE in Tarot?


MONEDELE descriu latura materiala, practica, pragmatica, a vietii
  • echivalentul elementului PAMANT din astrologie
  • echivalentul zodiilor TAUR, FECIOARA, CAPRICORN
  • echivalentul elementului CARO din cartomantie.
  • Temporal simbolizeaza iarna, batranetea, noaptea, finalul
  • Punctul cardinal caracteristic: nordul.
  • In etalari simbolizeaza finalul unor proiecte, sfarsitul, solutionarea, concluziile finale, modul in care se rezolva unele probleme, solutiile practice, palpabile, banii, bunurile si averea, timpul, rabdarea, constructia lenta, asteptarea.

AS DE MONEDE.

Simbolistica arcanei: o mana iese dintr-un nor plutind deasupra unei gradini frumoase, in palma tine o moneda aurie.

REPREZINTA: sansa de castig, rezultate concrete, recompense, munca ce da roade, cresterea veniturilor, acumulari, schimbari, planificare, siguranta, multumire, perspective, evolutie pozitiva, interes material, scopuri atinse, urmari palpabile, ajutor concret, sfaturi practice, bune de urmat.

II DE MONEDE.

Simbolistica arcanei: un tanar se joaca cu 2 monede, prinse in semnul infinit, semn ca optiunile pot fi infinite.

REPREZINTA: dualitate, incertitudine, nesiguranta, iresponsabilitate, instabilitate, superficialitate, ezitare, capricii, toane, incapacitate de a decide intre mai multe variante, schimbari dese, modificari de sens, de stare, neseriozitate, maleabilitate, flexibilitate, spirit descurcaret, mai multe optiuni, sanse multiple, alternative, joaca, greseli nevinovate, lipsa de griji, distractii, prietenie, aventura, spirit oscilant, schimbator.

III DE MONEDE.

Simbolistica arcanei: un barbat care se afla pe o treapta mai sus decat restul vorbeste altor doua persoane aflat la baza scarii.

REPREZINTA: Avansare, castig, urcus, succes, piedici depasite, laude, sanse de evidentiere, merite recunoscute, noi orizonturi, reorientare, alta etapa de viata, directii noi, promovare, aprecieri, progres, evolutie, aspiratii inalte, dorinte de a urca mai sus, studiu, efort de durata recunoscut si recompensat pe masura, capacitatea de a da altora sfaturi sau nevoia de a apela la altii mai experimentati sau mai intelepti.

IV DE MONEDE.

Simbolistica arcanei: un barbat tine sub talpi, pe cap si in brate 4 monede, semn de aviditate si lacomie.

REPREZINTA: teama de a trece la fapte, idei fixe, incapatanare, cramponare, lacomie, blocaj, zgarcenie, aviditate de a avea, spirit econom, teama de nou, teama de a cheltui, dorinta de acumulare, egoism, posesivitate, gelozie, invidie, crispare, rigiditate, complexe, inhibitii, refuz de a accepta schimbarea.

   V DE MONEDE.

Simbolistica arcanei: doi oameni sarmani, zdrenturosi, ologi, nevoiasi, intr-un peisaj de iarna, trec prin fata unui geam luminat, semn al discrepantei intre saraci si bogati.

REPREZINTA: griji, amenintari de moment, teama, lipsuri materiale, necazuri, stramtorare, criza, greutati, privatiuni, limitari, constrangeri, esec, pierderi, probleme, indatorare, lipsa orizonturilor, lipsa resurselor necesare, lipsa solutiilor, ghinion, incapacitate de a face ceva.

 VI DE MONEDE.

Simbolistica arcanei: un barbat care tine balanta in mana stanga cu dreapta imparte bani la cei nevoiasi.

REPREZINTA: rezultate pe masura eforturilor depuse, sustinere, toleranta, intelegere, gasirea unui sprijin, a unui prieten la nevoie, generozitate, incurajare, stimulare, recompense, incredere in resursele proprii, nevoia de a cere ajutor, sponsorizare, credit, imprumut, mila sau gesturi caritabile.

VII DE MONEDE.

Simbolistica arcanei: un barbat munceste langa o stiva de monede, s-a oprit sa se odihneasca in bat dupa ce a muncit putin.

REPREZINTA: avansare lenta, prin munca serioasa, prin rabdare, munca, evolutie pas cu pas, obstacole, dezvoltare lenta, actiuni in plina desfasurare, calm, necesitatea de a nu forta cu nimic lucrurile, de a astepta rezolvari in timp, oboseala, impas, blocaj dupa primii pasi, teama de a continua.

VIII DE MONEDE.

Simbolistica arcanei: un ucenic sta pe banca lui de lucru si bate cu ciocanul o moneda. O alta moneda se afla pe jos, iar pe stalp alte monede, semn ca munca lui e in plina desfasurare, a facut cateva si mai are altele inca de facut.

REPREZINTA: nevoia de a munci serios, concentrare de durata, efort de lunga durata, proces in desfasurare, perspective mai indeprtate, perseverenta, ambitie, scop precis, sarcini noi, perioada de scolarizare, nevoia de a studia sau acumula noi cunostinte sau mai multa experienta, evolutie lenta, rabdare, rezultate indepartate dar sigure, prin forte proprii, perioada de ucenicie.

IX DE MONEDE.

Simbolistica arcanei: o femeie bine imbracata se plimba prin gradina cu o pasare in mana, printre monede din belsug, inspirand bogatie si lipsa de griji.

REPREZINTA: succes, noroc, castig material, venituri sporite, rezultate favorabile, profit, recunoasterea meritelor, avantaje, satisfactii, atingerea scopurilor, progres, evolutie pozitiva, afaceri bune, bucurii, siguranta, incredere in valoarea proprie, sanse de afirmare, recolta bogata, culegerea roadelor.

X DE MONEDE.

Simbolistica arcanei: decorul prezinta un orasel vazut de la piciorul unui pod, de la nivelul cel mai de jos al vietii. Acolo se afla un batran insotit de doi caini vagabonzi si 2 femei care s-au intalnit pe strada si stau de vorba.

REPREZINTA: rutina, lucruri obisnuite, lipsa de evenimente, de noutate, de schimbari, acceptarea banalului, stabilitate, plictiseala, monotonie bine cunoscuta, perioada lipsita de stralucire, continuitate, obisnuinta, lucruri de zi cu zi, evenimente diverse, dar minore, aglomerare de detalii, succes oarecare.

VALET DE MONEDE.

Simbolistica arcanei: un tanar tine in palme o moneda.

REPREZINTA: sanse profitabile, gasirea unor solutii bune, incurajare de a merge mai departe, resurse disponibile, incredere, ameliorarea situatiei, schimbari bune, oferte, realizari trecatoare, ocazii si oportunitati care merita fructificate. Tanar cu par inchis la culaore, nativ in zodie de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn.

CAVALER DE MONEDE.

Simbolistica arcanei: un cavaler calare tine pe palme o moneda. Spre deosebire de cavalerii de bate sau de spade, aici calul sta pe loc.

REPREZINTA: actiuni care dau roade, rezultate durabile, stabilitate, incredere, perspective bune, cresterea veniturilor, afaceri profitabile, reusita, perseverenta, ambitie, fidelitate, incurajare, stimulente, garantii, siguranta, continuitate. Barbat tanar cu par inchis la culoare sau grizonant, nativ in zodie de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn.

REGINA DE MONEDE.

Simbolistica arcanei: o regina sta pe tron, cu o moneda in maini, asezata intr-un peisaj frumos.

REPREZINTA:. consecventa, siguranta, incredere, talente valirificate, rabdare, harnicie, implicare, responsabilitati asumate, sensibilitate, fidelitate, angajament, rezultate promitatoare, recolta buna, culegerea roadelor. Femeie matura sau batrana, cu par castaniu, negru sau carunt, nativa in zodie de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn.

REGE DE MONEDE.

Simbolistica arcanei: un rege care sta pe tron cu un sceptru in mana dreapta si o moneda in mana stanga, In spate se vede decorul unei cetati.

REPREZINTA: siguranta, incredere, evolutie lenta, rezultate bune, concentrare pentru rezultate bune, stare materiala buna, rabdare, seriozitate, actiuni durabile, spirit practic, capacitatea de a infaptui scopurile propuse, gasirea solutiilor optime, resurse disponibile. Barbat matur sau batran, cu par castaniu, negru sau carunt, nativa in zodie de pamant: Taur, Fecioara, Capricorn.

 

INAPOI SPADELE  CUPELE   BATELE  MONEDELE