GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru BERBEC. DRAGOSTE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în suflet

Te simți ciudat luna aceasta, parcă iubirea o ia razna, deci pregătește-te pentru o serie de provocări în cuplu.

În primul rând Venus mai este încă retrograd până pe 15, pe 7 Uranus revine în zodia ta pentru câteva luni (credeai c-ai scăpat de el? ei bine, nu!) și din această combinație de forțe, se mai naște și o opoziție între Venus și Uranus care poate declanșa animozități aprinse în cuplu. Se trezește în tine (iar!) nervosul, recalcitrantul, grăbitul, agitatul Berbec cu tot felul de pretenții asupra persoanei iubite, ceea ce poate genera adevărate certuri sau crize, deci ai grijă cât de mult scormonești prin trecut, prin adevăr, prin ascunzișuri.

Și așa Junon, asteroidul căsătoriei, e prins în corzi de opoziția pe care Jupiter o face pe ultima sută de metri a Scorpionului, deci unii Berbeci merg cam pe marginea prăpastiei în cuplu, că nici nu știu cum calcă strâmb sau iau decizii radicale (de exemplu de separare, de divorț). Ai mare grijă până unde întinzi coarda, ai grijă ce scoți de la naftalină sau, dacă ai stat tu ce ai stat cuminte în banca ta, tolerând multe, s-ar putea ca acum să ți se cam umple paharul.

O vreme iubirea alunecă pe un plan secund, pentru că acum te preocupă din nou propria ta persoană, foarte mult, de parcă îți aduci aminte că ai și tu nevoile tale, dorințele tale, cerințele tale. Ai fi stat ani de zile ca o oală cu capac, fierbând la foc mic,  dar acum simți că nu mai poți și dai pe-afară.

Mai iese și Nodul Nord din Leu, pe 15, deci, dacă te susținea în eforturile tale generoase de a oferi iubire necondiționat, acum parcă nu mai poți da chiar așa, cu nemiluita. Parcă începi și tu să ceri mai mult. Iubirea e – încă – o mare probă de încercare pentru tine, și te simți scos la tablă, ca să arăți tot ce ai învățat de un an și ceva încoace. Dacă ai învățat bine, treci mai departe, dacă nu…


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA