GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru SCORPION. DRAGOSTE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în suflet

Ți-a fost bine cu Jupiter în zodia ta în ultimele 12 luni? Pregătește-te să-ți iei rămas bun de la el, pentru că te părăsește. Mai ai 8 zile la dispoziție să faci schimbările pe care poate nu le-ai făcut tot anul, atât timp cât Jupiter mai stă în ograda ta.

Venus nu se află în cea mai bună poziție pentru tine, deci să nu te mire că luna aceasta ești mai retras, mai tăcut, nu-ți dorești să mai fii în centrul atenției, așa cum ai făcut tot anul. Preferi ceva mai multă liniște, intimitate, singurătate poate, parcă pentru a analiza mai atent ce e în inima ta. Venus a mai trecut pe aici nu demult, deci nu e prima oară când te apleci atât de profund asupra nevoilor tale sentimentale, dar dacă simți că ceva a rămas nerezolvat în plan sentimental, în cuplu, în relația ta de suflet, n-ar strica să profiți acum de aparenta stare de liniște pentru a descoperi unde se ascunde hiba și pentru a lua măsurile necesare.

Căsnicia multor Scorpioni e acum în prim plan, pentru unii e timpul unei decizii menite să repare ce n-a mers bine înainte, pentru alții poate fi un moment riscant, în care se cam dezechilibrează balanța.

Întoarcerea lui Uranus în Berbec e surprinzătoare pentru tine, pentru că vine la pachet cu ceva animozități de cuplu, dar multe provin chiar din incapacitatea ta de a fi constant și coerent în sentimente. Ești ba sus, ba jos, oscilezi, nici tu nu știi clar ce simți și dacă tu nu poți păstra cât de cât echilibrul, cum ai vrea să te înțeleagă partenerul? N-ar fi rău să stați o vreme departe unul de altul, de parcă o pauză, din când în când, e binevenită, pentru că așa vă dați seama amândoi cât de multă nevoie aveți unul de altul.

Pentru unele cupluri, în care lucrurile s-au stricat major în ultima vreme, riscul unei despărțiri definitive e cam mare, deși nu au avut curajul să ia decizia înainte, dar acum ar putea ajunge la concluzia că le-ar fi mai bine singuri decât împreună. Dar cu atâtea retrogradări la orizont, ar fi posibilă și varianta ca acele cupluri care nu demult au decis să se despartă, să analizeze din nou decizia și să renunțe la ea, oferindu-și încă o șansă de a repara, echilibra, relua relația. Poate ultima șansă…


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA