GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BALANȚA * Horoscop zilnic * Horoscopul zilei de ieri, de azi și de mâine

HOROSCOPUL DE IERI - 21/09/2018

Horoscop VINERI 21 SEPTEMBRIE 2018. Merită să te lupţi pentru drepturile tale băneşti, chiar dacă ar însemna să-ţi faci inamici peste tot. Dacă ştii că meriţi o anumită sumă de bani pentru un serviciu prestat în beneficiul altuia şi acesta nu te-a plătit aşa cum se cuvenea, adu-i aminte, chiar cu un dram de tupeu, pentru că de bună voie nu va scoate banii din buzunar. Conflictele cu tentă financiară sunt la ordinea zilei azi, fie că e vorba de recuperarea unor bani, fie că e vorba de discuţii strict familiale cu privire la sumele pe care le manipulaţi fiecare acasă. 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 22/09/2018

Horoscop SAMBATA 22 SEPTEMBRIE 2018. Afacerile pot cunoaşte azi un moment de progres vizibil, ceea ce te încântă şi te motivează să dai naştere altor idei creative şi mai îndrăzneţe. Nu te opri la ceea ce ai deja, propune-ţi mai mult, mai sus, mai bine, deoarece şansele tale de succes sunt maxime acum. Dacă aveai de gând să cumperi ceva scump sau să pui un ban deoparte pentru un proiect mult mai costisitor în viitor, lucrurile se aşează pe cea mai stabilă şi promiţătoare poziţie, ce-ţi inspiră încredere în bugetul tău viitor. Orice acţiune ce implică o oarecare investiţie financiară poate fi protejată de noroc, deci ai curajul să deschizi portofelul! 

HOROSCOPUL DE MAINE - 23/09/2018

Horoscop DUMINICA 23 SEPTEMBRIE 2018. Nu te sfii să ceri ajutor la nevoie, pentru că nu ai cum să le ştii tu chiar pe toate. Vei vedea că sfatul primit de la un coleg cu mai multă experienţă te va scoate din impas şi vei înţelege mai clar situaţia atunci când cineva te susţine. Şi tu ai făcut la fel pentru alţii cu alte ocazii, deci acum mulţi îţi vor întoarce serviciile prieteneşti cu amabilitate. În astfel de momente îţi dai seama ce important e să fii tolerant cu lumea şi de ajutor altora, pentru că va veni o zi când şi tu vei avea nevoie de suport şi dacă ai fost egoist înainte, s-ar putea să ţi se răspundă la fel.