GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru TAUR. DRAGOSTE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în suflet

Asteroidul căsătoriei se află în zodia ta, iar la extrema cealaltă, se pregătește să dea în marșarier Uranus, care se întoarce pentru câteva luni în Berbec (prin retrogradare), deci ești prins la mijloc între două retrogradări.

Din zodia diametral opusă, din Scorpion se pregătește să iasă Jupiter, deci iată, ceva se mișcă în viața ta luna aceasta, parcă se întoarce o roată care o vreme a mers într-o anumită direcție, destul de clar, dar acum începe să meargă cam haotic. Parcă nu mai ești tu cel de dinainte, sigur pe viața ta de cuplu sau pe viața ta sentimentală.

Mai iese și Nodul Nord din Leu, fiind acum chiar la granița dintre Leu și Rac, și tot de inima ta se ocupă și el, deci clar că e furtună în sufletul tău și e greu să înțelegi ce se întâmplă, pentru că tu nu ești un mare amator de schimbare sau noutate. Ție îți cam plac lucrurile bine așezate, bine stabilite, deci noutățile acestea te cam zăpăcesc, te cam irită. E încă agitație mare în zona cuplului (Mercur, Scorpion și câteva zile Jupiter încă mai trec prin Scorpion), deci încă primești lecții despre viața în doi (chiar începi luna cu o opoziție dintre Venus și Uranus, ambele retrograde, și care te invită să arunci o privire înapoi, la episoade mai vechi ale vieții de cuplu, la vechi greșeli de-ale tale, la gesturi care te-au marcat cândva și acum pot fi reparate sau reluate), deci nu e chiar una dintre cele mai liniștite perioade pentru viața ta sentimentală.

Dacă au rămas unele aspecte nerezolvate între tine și persoana iubită, acum e momentul, cam în al doisprezecelea ceas, de a lua taurul din tine de coarne și a face ceva, orice, numai să restabilești armonia și calmul care s-au cam dat peste cap.

Unele cupluri, care nu mai pot face chiar nimic, s-ar putea să spună acum odată pentru totdeauna stop și s-o ia apoi pe drumuri separate. Dar altele, care au învățat lecția iubirii și a dăruirii în ultimul an, pot reface cu brio legătura dintre ei, descoperind că temelia cuplului lor e solidă (dacă mai au și copii, cu atât mai solidă!) și deci pot reveni la normal, evident, dacă au luat și măsurile necesare pentru ca viața lor în doi să nu rămână pe nivelul anterior, ci să treacă la unul mai matur, iar măsurile înseamnă să se schimbe ei înșiși, mai întâi, și apoi să ceară de la celălalt schimbarea.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA