GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Dictionar de… SUPERSTITII si SEMNESemne bune… semne rele…

Scenariu posibil: te trezesti dimineata cu fata la cearsaf. E vineri, 13. Intri in baie sa te speli, aluneci si – oh, nu! – spargi oglinda! Agitat pleci spre serviciu, dar când ajungi in fata blocului iti dai seama ca ai uitat cheile de masina in casa. Te intorci bolborosind si pornesti din nou. In hol, un vecin isi zugraveste tavanul, cocotat pe o scara, chiar in fata usii de la iesire. Trebuie sa treci pe sub scara lui ca sa poti iesi din bloc. Enervat te impiedici pe cele câteva trepte. O vecina coboara alene treptele, ducându-se la piata. Grabit, o saluti si o depasesti cât inca esti pe scara si i-o iei inainte, fugind spre masina. In parcare, o pisica neagra trece nerusinata prin fata ta. Deh, un bun inceput al zilei de lucru… Nici nu banuiesti câte reguli ai incalcat, pe care superstitiilele nu le pierd din vedere. Dupa banalele lucruri cu care ti-ai inceput ziua, ar trebui sa ai de acum o viata plina de ghinioane, si daca te gândesti ca patesti asta mai in fiecare zi, poti de acum sa iti spui adio de la binele vietii tale. Crezi sau nu, acestea sunt superstitiile lumii in care traim.

Esti superstitios?  Unii ar spune ca da, altii ca nu… Dar daca ne-am gandi mai bine, am recunoaste că toti avem micile noastre manii, fobii sau temeri dupa care ne ghidam viata de zi cu zi. Sa le ignoram? Sa le luam în consideratie? Ar fi prea multe, de aceea fiecare respecta sau evita doar ceea ce doreste. Iata aici cateva dintre ele!


Găsesti aici o colectie de simboluri de prin lume adunate, un mic dictionar de superstitii.

Superstitii legate de ANUL NOU

SUPERSTITII DE PASTE

Superstitii de Paste

Superstitii legate de plante

Ce cadouri alunga ghinionul si atrag norocul

Superstitii legate de umbrela

Superstitii legate de potcoava

Superstitii legate de mancare

Superstitii legate de moarte sau prevestitoare de moarte

Aniversarea casatoriei

Ce cadouri sa oferi la aniversarea casatoriei? Cristale aniversare.

FAZELE LUNII

Superstitii legate de zi, noapte si zilele saptamanii

SUPERSTITII legate de parti ale corpului

7 semne prin care Universul iti transmite mesaje

Frica de cele 3 ceasuri rele de marți si sâmbăta

www.superstitii.acvaria.com