GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

BERBEC Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 30/05/2020

Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de SAMBATA

AZI: Soarele in Gemeni  * Luna in crestere in Fecioara

O situaţie neprevăzută dă peste cap toată liniştea familiei tale, dar trebuie să vă adunaţi repede cu toţii ca să găsiţi o soluţie salvatoare. E ca şi cum planurile făcute împreună cu cei dragi sunt stricate de o surpriză neplăcută ce vă obligă pe toţi să modificaţi totul într-o cu totul altă direcţie decât aţi sperat. O defecţiune în casă, un musafir nedorit, o ceartă aprigă între partenerii de viaţă sau între părinţi şi copii sunt câteva din momentele tensionate care agită spiritele între pereţii locuinţei, cerând de la toţi mai mult calm şi toleranţă decât de obicei.


HOROSCOPUL DE ASTAZI - 31/05/2020

Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de DUMINICA

AZI: Soarele in Gemeni  * Luna in crestere in Fecioara si Balanta

Un mic drăcuşor te îmboldeşte să spui lucruri care nu te caracterizează şi pe care s-ar putea să le regreţi mai târziu. Rezistă acestei ispite negative, pentru că nu e genul tău să fii răutăcios sau să arunci vorbe grele în spatele altora, fără să le merite. Poţi descoperi efectele nefaste ale intervenţiei unui inamic asupra ta şi, în loc să ierţi şi să tolerezi, aşa cum faci de obicei, eşti gata să întorci armele. Poate vei avea câştig de cauză, în cele din urmă, pentru că te prinde într-un moment agresiv în care îţi canalizezi toată energia spre un singur scop: răzbunarea.


Horoscopul lunii IUNIE cu astrolog Acvaria

HOROSCOPUL DE MAINE - 01/06/2020

Unde se afla Luna azi?Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de LUNI

AZI: Soarele in Gemeni  * Luna in crestere in Balanta

Ai impresia că toate belelele s-au adunat azi în calea ta şi ai numai relaţii tensionate cu oricine. Problema nu pare să fie la tine, ci la cei din jurul tău, de parcă ai ghinionul de a atrage alături doar oameni nervoşi, stresaţi, arţăgoşi, şi, în asemenea anturaj, nici nu se pune problema de spor şi eficienţă. La tot ce propui tu, se trezeşte unul să critice şi să spună nu, iar alţii sar şi mai agresiv la bătaie, cu argumente împotriva tuturor. Ai răbdare, nu aluneca şi tu în capcana nervilor, că altfel va ieşi un război pe cinste. Lasă-i pe ei să se liniştească, mai întâi.

VEZI SI: HOROSCOPUL ZILEI IN FORMAT VIDEO