NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 08/04/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de MIERCURI

AZI: Soarele in BerbecLuna Plina in Balanta

Parcă ai fi undeva la o răscruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simţi încă ataşat, iar celălalt duce spre o cale complet nouă care nu ştii clar ce aduce, tocmai de aceea stai în cumpănă: către care să îţi îndrepţi atenţia? Nu ai dori să renunţi la ceea ce te leagă de trecut (amintiri, lucruri foarte certe pentru care poţi băga mâna în foc, realităţi solide), dar te atrage totodată foarte mult şi noutatea, conştient că trebuie să mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie să alegi, dar decizia e dificilă.


HOROSCOPUL DE ASTAZI - 09/04/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de JOI

AZI: Soarele in BerbecLuna in descrestere in Balanta si Scorpion

Discută cu jumătatea ta, cu persoana cea mai apropiată de sufletul tău, despre sensul pe care trebuie să mergi de acum înainte. Tu eşti un pic dezorientat şi nu ştii încotro să porneşti, de a ceea ai nevoie de o îndrumare. Cel care ţine la tine cel mai sincer îţi este şi cel mai de încredere tovarăş, ca atare poţi asculta sfaturile sale, pentru că el devine canalul de transmisie a mesajelor divine. Da, poate de unul singur nu găseşti momentan direcţia cea mai potrivită, dar ai noroc de un camarad atât de bun alături, care ţine la tine necondiţionat, şi care e dispus să te înveţe, să-ţi dea poveţe şi să te însoţească pe drumul pe care vrei să mergi.

VEZI SI: AFIRMATIA SAPTAMANII * MESAJUL ARHANGHELULUI MIHAIL


HOROSCOPUL ZILEI PE YOUTUBE

HOROSCOPUL DE MAINE - 10/04/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de VINERI

AZI: Soarele in BerbecLuna in descrestere in Scorpion

Nu te baza azi pe cine ştie ce presentimente negative care te încearcă, pentru că ele sunt oglinda propriilor tale temeri. Bucură-te de lucrurile bune care ţi se întâmplă, descoperă partea frumoasă a activităţilor de care te ocupi şi nu te crampona în piedici minore. Tu eşti cel care le face să pară mai mari decât sunt în realitate, pentru că le alimentezi cu îndoieli, cu presupuneri, cu impresii amăgitoare, cu emoţii negative ce le fac să sporească fără rost. Acceptă lucrurile aşa cum sunt, fără scenarii fanteziste care strică din efectele realităţii. Vezi motivele de bucurie şi de satisfacţie din tot ce se petrece, nu ceea ce bănuieşti tu că s-ar ascunde în spatele aparenţelor. Dacă nu se ascunde nimic rău?