GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
BUN VENIT IN WWW.ACVARIA.COM! Incepe calatoria de aici, cu HOROSCOPUL ZILEI. Alege zodia:

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Apoi continua si cu HOROSCOP IN TOATE FELURILE:

CAPRICORN * Horoscop zilnic * Horoscopul zilei de ieri, de azi și de mâine

HOROSCOPUL DE IERI - 20/11/2018

Horoscop MARTI 20 NOIEMBRIE 2018. Atmosfera este cam apăsătoare în jurul tău, dar problema nu pare să fie la tine, ci la oamenii din anturaj. Nimereşti într-un mediu în care planează unele tensiuni, printre persoane triste, dezamăgite sau marcate de diverse probleme personale şi e normal să te influenţeze şi pe tine, Nu încerca să preiei pe umerii tăi necazurile lor, pentru că, oricât te-ai strădui tu să le ridici moralul şi să le oferi sfaturi bune, ei vor respinge ajutorul şi o vor face în continuare pe nefericiţii, pentru că aşa se simt ei bine. Cum nu ai niciun efect asupra acestor oameni supăraţi pe oricine, mai bine te concentrezi asupra propriilor tale preocupări, fără să pui la inimă lamentările lor.


 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 21/11/2018

Horoscop MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018. Simţi nevoia să vorbeşti mai des azi de cele sfinte, despre Dumnezeu, despre rolul pe care l-a jucat divinitatea în tot ce ai realizat până acum în viaţă. Şi bine faci, pentru că vine un moment în care poţi trece în revistă paşii parcurşi şi descoperi cu recunoştinţă cât de frumos ai fost susţinut, că au contribuit o mulţime de factori ce nu ţineau direct de tine, iar aceştia nu pot proveni decât de sus. Vrei să-ţi arăţi mulţumirea prin gesturi umanitare, oferind şi tu ceva din ceea ce ai sau din ceea ce poţi face, fiind modul tău de a răsplăti tot ce ai primit de la viaţă. E ofranda ta, darul tău sincer şi pur îndreptat spre ceruri, dar oferit aici pe pământ, ca semn de mulţumire şi de iubire!


 

HOROSCOPUL DE MAINE - 22/11/2018

Horoscop JOI 22 NOIEMBRIE 2018. Iubirea e sursa celor mai frumoase şi mai intense emoţii de care ai parte acum, de aceea dăruieşti cu la fel de multă pasiune înapoi celui drag! Vă simţi perfect împreună, nimic nu mai contează decât să vă staţi unul altuia în preajmă, de parcă fiecare îşi extrage energia şi fericirea din compania celuilalt. Eşti în stare să spui că iubirea e la cote maxime acum şi o oferi pe tavă partenerului, pentru că ştii că şi el are la fel de multă de oferit înapoi. Faci parte dintr-un schimb continuu şi abundent de senzaţii, emoţii, trăiri şi cuvinte frumoase, încât spui că iubirea te înalţă şi te trimite direct în al nouălea cer.  Bucură-te de această rară stare de euforie!