GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

CAPRICORN Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 17/01/2020

Unde se afla Luna azi?

Priveşte lucid situaţia în care te afli şi, mai ales, lasă acea voce interioară să spună ce este mai bine pentru tine. Intuiţia ta nu dă greş niciodată, deci fă puţină linişte în mintea ta pentru a auzi ce-ţi transmite cel mai bun profesor de viaţă: conştiinţa ta, raţiunea ta, subconştientul tău. Ştii deja ce ai de făcut, dar trebuie doar să scoţi la lumină soluţiile pe care le-ai învăţat deja, le-ai descoperit mai demult, dar nu aveai starea potrivită pentru a le pune în practică. Nu întreba, tu ştii deja, iar răspunsul e chiar în interiorul tău: ascultă-te!


50% REDUCERE!!!!

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 18/01/2020

Unele transformări se fac în timp îndelungat, încât nici nu le remarci efectele, deci, dacă tu speri urmări rapide şi spectaculoase, speri degeaba. Eşti în toiul unui proces profund de reformulare şi reconstrucţie, dar până ce lumea va şi remarca ce anume s-a schimbat la tine şi mai ales până ce tu însuţi vei descoperi că ai devenit altul, e posibil să mai treacă multă vreme. Dacă vrei să porneşti pe un drum nou, nu te gândi la schimbări bruşte de direcţie, ci fă schimbările pas cu pas, de la cele mai mărunte. Într-o zi vei avea revelaţia schimbării totale!


HOROSCOPUL DE MAINE - 19/01/2020

Nu te supăra pe persoana iubită pentru că nu răspunde atât de prompt la solicitările tale. Trece printr-un moment mai dificil care îngreuiază comunicarea dintre voi. Fii tu cel răbdător şi înţelegător şi acceptă-i clipa de indiferenţă, căci azi se aşează mai mult pe el pe primul plan, şi nu pe voi ca pereche. Ajută-l cum ştii mai bine, pentru că, în astfel de momente mai dificile, demonstraţi amândoi cât de uniţi sunteţi şi cât de implicaţi în relaţie. Dacă ai începe să-i reproşezi şi tu vrute şi nevrute, fii sigur că nu i-ai arăta că îl înţelegi, ci ai turna sare pe rană. Mai bine taci şi încerci să-i înţelegi starea nu tocmai veselă prin care trece.