GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
BUN VENIT IN WWW.ACVARIA.COM! Incepe calatoria de aici, cu HOROSCOPUL ZILEI. Alege zodia:

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Apoi continua si cu HOROSCOP IN TOATE FELURILE:

SĂGETĂTOR * Horoscop zilnic * Horoscopul de ieri, de azi și de mâine

HOROSCOPUL DE IERI - 17/11/2018

Horoscop SAMBATA 17 NOIEMBRIE 2018. Nu te poţi detaşa nici azi de problemele majore de serviciu, ci simţi nevoia să discuţi cu cât mai multe persoane despre sarcinile nerezolvate încă. Discuţiile au un efect eliberator, pentru că, spunând altuia ce ai realizat până acum şi încotro vrei să mergi, descoperi ori o altă viziune asupra evenimentelor, ori o soluţie salvatoare, ori o eventuală eroare pe care, de unul singur, nu ai fi observat-o. Partenerul de viaţă sau un părinte îţi atrage atenţia asupra punctului cheie, astfel încât vei putea repara totul cu brio, deci cere păreri şi sfaturi.


Tot weekendul! 10% reducere la toate produsele!

 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 18/11/2018

Horoscop DUMINICA 18 NOIEMBRIE 2018. Te superi fără motiv pe glumele deşănţate ale unui amic care spune vrute şi nevrute, dar fără nicio intenţie negativă. Se foloseşte de cinism, de ironie, de farse doar pentru a se simţi el bine, fără să-şi dea seama că atitudinea lui cam uşuratică, de fapt, poate leza pe alţii, printre care şi pe tine. Atacurile sale la persoană sunt simple glume, nu te supăra! Replicile sale se vor a fi doar amuzante, nicidecum critice, ca atare nu pune la suflet nimic din ceea ce-ţi spune. Mai degrabă îi răspunzi cu aceeaşi monedă, ca să vadă şi el ce simţi tu. Recunoaşte că cel din faţa ta doar o face pe nebunul şi se manifestă liber doar din nevoia de a se distra şi atât!


 

HOROSCOPUL DE MAINE - 19/11/2018

Horoscop LUNI 19 NOIEMBRIE 2018. Micile ciondăneli care se mai încing astăzi nici nu ar merita luate în seamă, deoarece sunt contradicţii inerente în orice mediu în care se adună la un loc persoane atât de diferite. E normal să aveţi cu toţii păreri variate, e normal ca fiecare să-şi susţină punctul de vedere cu autoritate, dar nu trebuie să duceţi o discuţie aparent conflictuală spre o ceartă inutilă. Adevărul oricum e undeva la mijloc iar umorul şi buna dispoziţie pot restabili cel mai repede armonia între tabere. Mai lasă şi tu, mai lasă şi ceilalţi şi, făcând haz de argumentele atât de diverse, apare şi calea de mijloc.