GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 13/08/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de JOI

AZI: Soarele in LEU  * Luna  in descrestere in GEMENI

Ai tendinţa de a-ţi lua pe umeri toate grijile universului, poveri care nu-ţi aparţin. Nu aşa poţi fi de ajutor celor care chiar trec prin astfel de situaţii, ci trebuie să le ridici moralul, să le arăţi că există soluţii, şi nu să plângi alături de ei în acelaşi glas. Da, poate unii aşteaptă compătimire şi în acest mod, dar nu cădea în plasa lor, pentru că pesimismul, negativismul, panica, împovărarea cu atâtea gânduri negative nu e soluţia optimă. Nu eşti vinovat de nimic, deci alungă acest gând din minte şi de pe umeri, revenind la normalitate. Îţi faci griji pentru alţii fără rost!

VEZI SI: VEZI HOROSCOPUL IN FORMAT VIDEO


HOROSCOPUL DE ASTAZI - 14/08/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de VINERI

AZI: Soarele in LEU  * Luna  in descrestere in GEMENI

Priveşte înapoi cu iubire, fără pic de mânie sau regret, pentru că tot ce ai trăit înainte face parte din experienţa ta de viaţă. Nu contează că ai trecut şi prin momente dificile sau că duci după tine amintiri urâte, ci priveşte trecutul cu recunoştinţă pentru tot ce ai acumulat până aici. Dacă nu ai fi avut şi astfel de momente, mai puţin plăcute, cum ai fi învăţat tot ceea ce ştii în acest moment? Omul învaţă mult mai bine din situaţii dificile, decât dacă le-ar primi pe toate uşor pe tavă, ca atare mulţumeşte că ţi s-au predat atâtea lecţii utile. Ţine-le minte şi foloseşte-le cu inima deschisă!

VEZI SI: VEZI HOROSCOPUL IN FORMAT VIDEO


HOROSCOPUL DE MAINE - 15/08/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de SAMBATA

AZI: Soarele in LEU  * Luna  in descrestere in GEMENI SI RAC

Ai grijă la decizia pe care eşti gata s-o iei pentru că, deşi pe tine poate te avantajează, pe altul îl trimite într-o zonă cam sumbră. Evident, aşa e viaţa, când unul câştigă, altul pierde, dar nici să sacrifici total pe cel de lângă tine pentru fericirea ta nu e bine. Caută o soluţie de mijloc, prin care şi unul şi altul să iasă mulţumit din această împărţire. Cum tu ţii enorm la propria persoană, e normal să alegi ceva în beneficiul personal, dar pune-te, măcar o clipă, şi în pielea celui care te priveşte de pe margine cu jind.

VEZI SI: VEZI HOROSCOPUL DE WEEKEND