GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SĂGETĂTOR * Horoscop zilnic * Horoscopul de ieri, de azi și de mâine

HOROSCOPUL DE IERI - 14/08/2018

Horoscop MARTI 14 august 2018. Cel mai bine ar fi să pleci cât mai departe de casă, pentru că surprizele zilei vin de la distanţă. Călătoreşte, umblă unde vezi cu ochii, ia legătura cu persoane de departe, pentru că de acolo vor sosi azi veştile excelente care au un rol pozitiv asupra ta. Chiar dacă pleci la drum cu oarecare teamă, neştiind ce te aşteaptă la destinaţie, pe parcurs starea ta se va ameliora şi vei reuşi să descoperi şi plăcerea călătoriei, pentru că întâlneşti peste tot doar oameni amabili, comunicativi, care te primesc cu braţele deschise. 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 15/08/2018

Horoscop MIERCURI 15  august 2018. E un moment în care auto-sugestia şi gândirea pozitivă fac minuni, ca atare apleacă-te asupra psihicului tău şi transmite-i cât mai multe afirmaţii cu încărcătură pozitivă maximă. Lasă suspiciunea sau teama deoparte, ele nu au ce căuta în acest proces de amplificare a emoţiilor tale bune, deci scoate cât mai mult în evidenţă dorinţele tale cele mai mari prin cuvinte cu impact maxim: pot, vreau, ştiu, am! Mai spune-le odată şi ai să vezi că lucrurile încep să se aşeze altfel în viaţa ta, pentru că totul porneşte din minte şi din inima ta. Programarea mentală de acest gen funcţionează perfect la tine, deci hai, dă drumul la bandă: pot, vreau, ştiu, am! 

HOROSCOPUL DE MAINE - 16/08/2018

Horoscop JOI 16 august 2018. Toate îţi merg de minune datorită oamenilor cu care faci azi echipă. Găseşti de fiecare dată partenerii potriviţi, care îţi seamănă sau au aceleaşi interese ca şi tine, şi cât timp vâsliţi împreună în acelaşi sens, nu ai motive de nemulţumire. Pentru a avea o zi de succes în ceea ce-ţi propui, trebuie să-ţi găseşti mai întâi colaboratorii de nădejde iar azi ai toate şansele să atragi alături de tine exact oamenii perfect compatibili stilului tău de a fi, dar şi scopurilor propuse. Parcă aţi fi din acelaşi aluat, încât nici ţie nu-ţi vine a crede cum de v-aţi găsit!