GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 20/11/2019

Unde se afla Luna azi?Dacă vezi în jur priviri invidioase sau dacă auzi bârfe nedrepte, e semn că valoarea ta este recunoscută de ceilalţi şi, cum nu au prin ce să te depăşească, preferă să te denigreze pe tine în fel şi chip. Dar acest lucru nu te deranjează câtuşi de puţin, dimpotrivă, te stimulează să atragi şi mai mult atenţia asupra ta, pentru că ai astfel o garanţie clară că eşti bun! Nu ţine cont de răutăţi sau de beţe-n roate puse intenţionat de cei care doar speră să-ţi ia vreodată locul, dar nici nu te culca pe laurii victoriei. Dacă eşti acum în vârf, trebuie să şi lupţi pentru a rămâne acolo, pentru că vezi şi tu că ai inamici destui la un pas mai în spate!


20% REDUCERE

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 21/11/2019

Mare atenţie la informaţia pe care o primeşti astăzi, pentru că nu este suficient verificată! N-ar fi rău să ai mai multe surse de documentare înainte de a te decide asupra unei singure soluţii, pentru că ştirea care ajunge la urechile tale conţine o notă de neadevăr care, mai devreme sau mai târziu, îşi va da arama pe faţă. Nu crede chiar orice, nici dacă inspiră încredere la prima vedere, pentru că s-a infiltrat în preajma ta o persoană care emite păreri eronate şi rău intenţionate pentru a-şi asigura lui supremaţia. Tu îl crezi şi porneşti pe calea pe care ţi-o arată ca, mai apoi, să pierzi timp preţios ca să repari greşeala.


HOROSCOPUL DE MAINE - 22/11/2019

Ai trecut nu demult printr-o situaţie nedorită care te-a pus în faţa unui eşec. Azi descoperi că şi acel eşec a avut un rost, pentru că ai învăţat ceva din toate şi acum ştii exact ce ai de făcut pentru a evita astfel de momente. Eşti mai răbdător, mai tolerant, dar – mai ales – mai prevăzător şi nu te mai arunci aşa înainte fără a-ţi lua măsuri de precauţie. Nu ai fost atent înainte şi de aceea ai eşuat, dar acum ai devenit mai înţelept.