GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 28/01/2020

Unde se afla Luna azi?Eşti blocat într-o situaţie nu tocmai plăcută şi te cuprinde tristeţea, pesimismul, neputinţa. Nu te grăbi să acţionezi acum, sub imperiul acestor emoţii negative, ci aşteaptă să se mai clarifice orizontul. După ce trece starea aceasta negativă, vei gândi la rece, pentru că acum eşti mult prea afectat emoţional ca să înţelegi situaţia corect. După ce te vei linişti, după ce vei respira din nou liber, vei începe să descoperi şi soluţii, şi oameni de la care poţi cere ajutor şi căi noi de evoluţie, dar acum, cu nodul în gât, e greu de crezut că le poţi observa. E timpul să ierţi, să uiţi şi să aştepţi vremuri mai bune fără să acţionezi.


HOROSCOPUL DE ASTAZI - 29/01/2020

Eşti prins într-o situaţie tensionată şi nu-ţi place felul în care eşti tratat, dar ai răbdare. Chiar şi din conflictele cele mai aprinse se pot naşte idei constructive. E doar o luptă pentru supremaţie între mai multe energii la fel de puternice, dar dacă nu ai privi disputa ca pe un război de orgolii, ai vedea că e şi o luptă a ideilor luminate. Dacă ar fi puse toate să conlucreze în aceeaşi direcţie, dincolo de combativitate şi rivalitate, ar genera rezultate minunate. Lasă-l pe cel care e cel mai potrivit pentru rolul de lider să vă îndrume pe toţi cei implicaţi în această luptă către un scop unic, constructiv, benefic, pentru că sigur iese ceva bun de aici. Acceptă călăuzirea!


HOROSCOPUL DE MAINE - 30/01/2020

Energia ta poate fi copleşitoare pentru cei obosiţi, stresaţi, care îşi fac griji din orice, ca atare, dacă vrei o zi perfectă, înconjoară-te de oameni la fel de entuziaşti ca şi tine. Dacă ai sta în preajma unor pesimişti, aceştia ar putea considera atitudinea ta tonică şi luminoasă ca o formă de infatuare, or tu nu ai nici cea mai mică intenţie de a afişa o bunăstare vădită. Tu te simţi bine şi ai vrea ca şi alţii să se simtă la fel, de aceea arunci în jur razele tale de bună dispoziţie şi energie pozitivă, numai că nu toată lumea e în starea potrivită pentru a le primi. Unii devin şi mai apatici când te văd pe tine atât de fericit, deci mai bine îţi vezi doar de propria stare de bine!