GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

SCORPION. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de ieri, de azi și de mâine.

HOROSCOPUL DE IERI - 23/06/2018

Munceşti mult, dar nu prea dai randament, pentru că ceva îţi lipseşte. Ori nu eşti prea motivat de ceea ce te aşteaptă la final, ori energia ta e pe terminate şi tare ai avea nevoie de o pauză, ori nu ai colaboratori de nădejde care să contribuie eficient la ceea ce aveţi de făcut împreună. Totuşi vei încerca de unul singur să duci mai departe ce ai început, acordând maximă atenţie sarcinilor asumate, dar rezultatele vor fi mult sub aşteptări, având, uneori, impresia că munceşti prea mult pentru ceva ce nu ar merita atâta implicare. 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 24/06/2018

Eşti la începutul unei noi etape din viaţa ta şi calci destul de nesigur, precum un elev intrat prima oară la şcoală. E normal să ai emoţii, e firesc să nu ştii încotro mergi, dar eşti dornic să vezi ce urmează. Priveşti ceea ce va veni cu inocenţă şi curiozitate, privind totul într-o notă optimistă şi frumoasă, convins că nu poate fi decât ceva foarte bun. Eşti în faţa unui nou început şi abia aştepţi să vezi spre ce te îndrepţi, pentru că deocamdată nu ştii clar decât un singur lucru: că începe! Cum continuă şi cum se termină, habar n-ai, dar nici nu-ţi baţi capul cu asta: ce-o fi o fi, deci la drum!


Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul. Intra in www.acvaria.eu – pagina dedicata serviciilor Acvaria
   
Consultatii oferite de astrolog ACVARIA la telefon, pe Skype sau fata in fata


 

HOROSCOPUL DE MAINE - 25/06/2018

Poate chiar energia ta în exces e principalul inamic al planurilor tale, pentru că nu o investeşti în cele mai profitabile direcţii. În loc să o valorifici spre proiecte de anvergură, în competiţii importante pentru reputaţia şi poziţia ta, în lupta spre a te remarca înaintea altora şi mai buni decât tine, s-ar putea s-o canalizezi spre nervozitate, ceartă, răzbunare. Controlează-ţi acest bagaj de energie care e mult peste puterile tale şi ţine cont de cei care te mai trag de mânecă şi-ţi spun s-o laşi mai moale. Au dreptate aceştia şi se pare că te cunosc foarte bine.