GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 30/05/2020

Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de SAMBATA

AZI: Soarele in Gemeni  * Luna in crestere in Fecioara

Nu sta în aşteptare sperând că se iveşte de undeva un miracol, pentru că nu apare! Numai de tine depinde cum depăşeşti acel hop în care te simţi blocat: e o chestiune de voinţă, de liber arbitru, deci ai curajul schimbării chiar acum! A continua să te complaci în rutină, comoditate şi monotonie nu e soluţia cea mai bună pentru tine, ca atare caută de undeva acel cârlig de salvare care să te scoată din această pasivitate şi să te împingă într-o direcţie nouă mult mai activă. Ai  să vezi cât de uşor e să depăşeşti un hop doar prin ambiţie, deci spune-ţi chiar acum cu încredere şi curaj, ţie însuţi: da, pot!


HOROSCOPUL DE ASTAZI - 31/05/2020

Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de DUMINICA

AZI: Soarele in Gemeni  * Luna in crestere in Fecioara si Balanta

Visezi frumos şi ţinta principală a marilor tale speranţe e iubirea. Poate cel drag îţi alimentează frumos unele speranţe de viitor în legătură cu relaţia voastră sau în legătură cu unele planuri personale, şi când îl vezi atât de implicat şi de încrezător în ceea ce vrei tu să atingi, eşti din ce în ce mai motivat să mergi mai departe. Ba chiar îl atragi şi pe el în planurile tale promiţătoare, şi dacă vâsliţi deopotrivă în acelaşi sens, rezultatele bune se vor arăta mult mai repede. Visezi şi la o nouă iubire, iar şansele ca de undeva să se ivească o scânteie de speranţă sunt mai mari, deci crede cu tărie în visul tău romantic!


Horoscopul lunii IUNIE cu astrolog Acvaria

HOROSCOPUL DE MAINE - 01/06/2020

Unde se afla Luna azi?Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de LUNI

AZI: Soarele in Gemeni  * Luna in crestere in Balanta

Oboseala îşi spune cuvântul şi, pe un fond fizic şi mental deja extenuat, te poţi trezi şi azi cu nişte sarcini dificile în program. Pentru că nu ai putere, vei fi tentat să priveşti misiunea ca pe o povară şi lucrezi fără nicio tragere, dar dacă ai lupta cu extenuarea care te copleşeşte, ai vedea că mai ai încă resurse de energie suficiente pentru a duce la îndeplinire şi această sarcină. Ai fi dorit să te odihneşti şi tu după atâta muncă, dar nu poţi încă răsufla uşurat, ca atare adună-ţi ultimele forţe şi apleacă-te asupra acestui rol. Te vei simţi mai bine dacă îl rezolvi şi scapi de el, decât dacă îl laşi pe altădată.

VEZI SI: HOROSCOPUL ZILEI IN FORMAT VIDEO