GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION * Horoscop zilnic * Horoscopul zilei de ieri, de azi și de mâine

HOROSCOPUL DE IERI - 14/08/2018

Horoscop MARTI 14 august 2018. Fă ceva să te debarasezi odată de acea amintire urâtă care îţi tot revine în minte iar şi iar! Nu îţi prieşte, are numai efecte negative asupra ta şi practic te ţine blocat în trecut într-o zonă nefastă. De tine depinde să ştergi acea restanţă, fie că e vorba de o relaţie eşuată pe care trebuie s-o scoţi din viaţa ta, de o eroare de demult care încă îţi strică imaginea sau de un conflict care revine în actualitate din când în când, atât cât să ţi se ridice tensiunea. Cu un efort de voinţă, poţi scăpa de acea ghiulea pe care o tot tragi după tine! 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 15/08/2018

Horoscop MIERCURI 15 august 2018. Priveşte în jurul tău să vezi persoanele în vârstă care ar avea mare nevoie de o vorbă bună, de un sprijin, de prezenţa ta. Sigur ai un părinte, un bunic, un om pe care îl admiri şi îl respecţi, dar care nu se mai află în forma sa fizică de odinioară. Numai dacă i-ai da un semn şi ar însemna enorm pentru acesta, ca atare adu-ţi azi aminte de bătrâni. Ştii cum se spune: cine n-are bătrâni, să-şi cumpere, dar dacă tu îi ai (încă) alături, preţuieşte-i! Vei vedea în ochii lor o recunoştinţă greu de egalat în altă parte, deci oferă-le ca dar în această zi câteva minute din viaţa ta. Le vindecă orice boală, orice griji, orice probleme, fii aproape de ei, deci! 

HOROSCOPUL DE MAINE - 16/08/2018

Horoscop JOI 16 august 2018. Chiar dacă planurile la care îţi aduceai cu mult sârg contribuţia par să se fi încetinit, îţi convine acest ritm, pentru că îţi permite să te concentrezi mult mai bine la ce ai de făcut. Dacă ai fi zorit de la spate de termene limită sau alte condiţii stresante, nu ai fi dat randament, deci bucură-te că nu e nimic care să te împingă de la spate să te mişti mai iute. Ia-o încet şi nu sări peste etape, pentru că fiecare detaliu contează la reuşita finală. Poate cineva îţi cere să nu te mai grăbeşti, pentru că – ştii şi tu – graba strică treaba, şi fie că-ţi place, fie că nu, trebuie să te supui modului de înaintare impus de un superior. Ascultă-l, ştie ce spune!