NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 27/03/2020

Horoscopul zilei VIDEO

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de VINERI

AZI: Soarele in BerbecLuna in crestere in Taur * Azi: trigon dintre micul benefic si marele benefic. Ce inseamna?

E nevoie de o contribuţie solidă pentru a duce la îndeplinire un mare scop, de aceea trebuie să găseşti o cale de a-i convinge şi pe alţii care au ceva de oferit să ţi se alăture. Dacă îşi unesc mai mulţi forţele în acelaşi sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune. E o mândrie şi un motiv de imensă satisfacţie să descoperi cât de mulţi oameni deosebiţi vin alături de tine, câţi muncesc umăr la umăr, pe cine te poţi baza la nevoie, pentru că roadele bune ale acestei acţiuni colective încep să se vadă. Poţi arăta deja lumii ce a ieşit concret din colaborarea voastră.

VEZI SI: Zodiac financiar * Zodiacul cristalelor

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 28/03/2020

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de SAMBATA

AZI: Soarele in BerbecLuna in crestere in Taur * Azi: trigon dintre micul benefic si marele benefic. Ce inseamna?

Ai noroc să atragi alături de tine mai multe persoane de toată încrederea care participă la proiectele propuse de tine. Te poţi baza întru totul pe sprijinul lor, pe contribuţia lor concretă, poate chiar şi pe participarea lor materială, pentru că ceea ce au ei de oferit nu e doar teoretic, nu e doar o promisiune în vânt, ci vor pune umărul la treabă lângă tine. Eşti mulţumit să vezi că ai convins atâta lume să ţi se alăture la punerea în practică a unui ţel, pentru că, fără asemenea ajutoare, ar fi rămas totul doar un proiect pe hârtie. Aşa prinde contur din ce în ce mai bine!

VEZI SI: Ce se intampla cand Universul vrea sa iti transmita ceva

Horoscopul iubirii 2020

HOROSCOPUL DE MAINE - 29/03/2020

Unde se afla Luna azi?

Horoscop zilnic | Horoscopul zilei de DUMINICA

AZI: Soarele in BerbecLuna in crestere in Taur si Gemeni * Azi: trigon dintre Venus, Jupiter si Pluto. Ce inseamna?

O nouă iubire se poate contura frumos la orizont şi e normal să te cuprindă emoţia, nerăbdarea, dorinţa de a face paşi mari înainte, spre o următoare etapă firească în relaţia voastră. Ieşi în lume, îmbracă-te bine, pune accent pe felul cum arăţi, cum vorbeşti, cum te comporţi, pentru că nici nu ştii de unde sare iepurele şi cineva este cu ochii pe tine. Poate avea loc o întâlnire interesantă cu o persoană care are efecte excelente asupra psihicului tău, descoperind cât de sensibil poţi fi în unele momente. Nu te mulţumi doar să primeşti gesturile de admiraţie, de afecţiune, de răsfăţ, ci oferă şi tu în aceeaşi măsură!

VEZI SI: In ce-ti poti afla viitorul? | Calatoriti cu gandul… deocamdata