GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

SCORPION Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 17/07/2019


Unde se afla Luna azi?Abţine-te să răspunzi agresiv celor care te atacă, pentru că din conflictul a două tabere la fel de aprige, nu poate ieşi decât ceva neplăcut. Cineva trebuie să cedeze şi, de data aceasta, ar fi bine să fii tu acela pentru că eşti într-o pasă mai periculoasă, când ai putea spune lucruri pe care le-ai putea regreta mai târziu. Dacă vezi că tot ce spui generează nervi, critici sau iritare în jurul tău, e semn că nu eşti pe placul unora şi mai bine taci decât să te străduieşti mai apoi să repari oalele sparte într-un moment de irascibilitate. Cineva va suferi de aici: ori tu, ori celt care încasează critica ta! 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 18/07/2019


Norocul altuia se ridică pe ghinionul tău, dar nu trebuie să-i priveşti cu invidie, pentru că aşa e viaţa. Roata se învârteşte, şi dacă azi tu eşti cel care plăteşte preţul insuccesului, mâine vine vremea ta să culegi laurii victoriei. Priveşte totul cu detaşare, fără să pui la suflet un banal insucces, pentru că nimic nu e veşnic: nici norocul, nici nenorocul. E un moment care îl pune într-o lumină mai bună pe cel de lângă tine, dar nu trebuie s-o iei ca pe un verdict final, pentru că va veni şi vremea ta să străluceşti, dar nu acum. 

HOROSCOPUL DE MAINE - 19/07/2019


Viziunea ta optimistă şi deschisă asupra lucrurilor este cheia succesului. Numai tu ştii cum te împarţi cu brio în atâtea direcţii, pentru că reuşeşti să faci mai multe lucruri în acelaşi timp, fără să te simţi stresat, ba chiar păstrându-ţi şi zâmbetul pe buze, încât uimeşti pe toată lumea cu atitudinea ta deschisă în faţa oricărei provocări. Se vede că pui pasiune în tot ce faci şi e normal ca, atunci când lucrezi cu plăcere, rezultatele să fie pe măsură. Nu te mai cramponezi de piedici şi lipsuri, aşa ca altădată, ci reuşeşti să spui că totul e posibil, simplu şi excelent!