NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru CAPRICORN. DRAGOSTE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în suflet

Retrogradarea lui Uranus din Taur în Berbec va lăsa un gol, pentru o vreme, în inima ta. Parcă te obișnuiesei cu focosul Uranus acolo, parcă îți plăcea aventura palpitantă care te scotea un pic din rutină și banal, dar o vreme îți lasă inima în pace, că prea intrase în forță în viața ta sentimentală. După ce câteva luni a intensificat arderea, acum lasă focul mai mic ca să te mai liniștești, să te mai odihnești, în caz că a fost prea mult pentru tine. Poți spune că a fost avanpremiera, și după ce va reveni aici – abia la anul – te vei fi odihnit suficient ca să poți trăi apoi 7 ani de energie și pasiune în plan sentimental.

Până una alta, marele trigon dintre Uranus și Saturn te ajută să-ți privești viața foarte profund, la care își va aduce contribuția timp de vreun an de acum înainte și Jupiter în Săgetător, deci nimeni nu va fi mai serios și mai înțelept ca tine!

Mai mult, intrarea Nodului Nord în Rac pe 15 e și el un atu pentru viața ta de cuplu. Timp de un an și ceva, Nodul Nord va îndrepta săgeata spre cel mai important punct al vieții tale din acest moment și acela va fi viața de cuplu și de familie. Îți va cere să privești și înapoi, spre trecut, la temelia relației voastre, să readuci la viață ceva din vremurile de demult, să reînvii sentimente de odinioară, să repornești niște motoare ce păreau blocate, să reiei un capitol din urmă să vezi ce ai scăpat din vedere, deci trecutul poate avea încă un rol în viața de cuplu. Ori să-l repari, ori să-l recapitulezi, ori să-l readuci la lumină, în caz că ai uitat ceva de atunci.

Multiplele retrogradări de luna aceasta gravitează cumva în jurul iubirii și cuplului, deci privește peste umăr la cel care ai fost cândva și vezi ce ai pierdut pe parcurs. Poate ceva din iubirea de altădată poate fi scos de la naftalină și reactivat, într-o formă mai bună. Poate partenerul îți reproșează că… nu mai ești cel de altădată, dar cum să mai fii același, dacă te-ai maturizat atât de mult? Ar trebui să înțeleagă că timpul și-a lăsat amprenta peste tine și acum privești lucrurile din altă perspectivă.

Se va umbla serios la fundația pe care ai clădit relația ta de cuplu și acolo unde vei descoperi puncte slabe, vei interveni de urgență pentru a da stabilitate acestui edificiu. Dacă visezi la o casă și la copii, de acum se va pune foarte serios și această problemă, pentru că deții toate instrumentele pentru a-ți asuma și acest rol cu maturitate.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA