GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC * Horoscop zilnic * Horoscopul zilei de ieri, de azi și de mâine

HOROSCOPUL DE IERI - 14/08/2018

Horoscop MARTI 14 august 2018. Joci un rol major în colectivul din care faci parte, pentru că lumea îţi recunoaşte supremaţia în anumite domenii şi aşteaptă de la tine o decizie. Tu vezi lucrurile dintr-un alt unghi decât restul lumii, eşti bine documentat, ai mintea limpede, dar mai ales deţii informaţiile necesare pentru a extrage concluzia potrivită. Ai experienţă bogată în acest sens, deci eşti cel mai în măsură să-şi dea cu părerea. Mulţi aşteaptă de la tine decizia finală, pentru că toţi sunt convinşi că tu vezi lucrurile clar, matur, raţional, şi vei oferi tuturor cel mai bun sfat! Mulţi au de învăţat din siguranţa de sine de care dai dovadă, din seriozitatea cu care tratezi lucrurile şi maturitatea pe care o inspiri. 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 15/08/2018

Horoscop MIERCURI 15  august 2018. Fii foarte precaut în orice tip de tranzacţie, deoarece există riscul să fii înşelat sau să comiţi o eroare greu de reparat. Poţi bate palma cu o persoană care nu merită încrederea ta şi care poate profita ori de credulitatea ta, ori e bunăvoinţa ta pentru a obţine ceva în avantajul propriu. Numără cu atenţie restul la cumpărături, stai cu ochii pe portofel în inghesuială şi citeşte bine clauzele contractelor pe care eşti gata să le semnezi, deoarece se poate infiltra un mic aspect din care ai putea avea de pierdut mai târziu. 

HOROSCOPUL DE MAINE - 16/08/2018

Horoscop JOI 16 august 2018. Partenerul de suflet cere mai multă implicare de la tine, să-i demonstrezi că eşti capabil să vii alături de el pentru a pune umărul la construcţia unui proiect de cursă lungă. Valori precum respect, fidelitate, corectitudine, seriozitate vor fi puse pe tapet în cel mai matur mod, pentru a demonstra că aţi depăşit deja faza îndrăgostirii, cu fluturi în stomac, şi puteţi trece deja la etapa următoare: la construcţia unui cuplu de perspectivă. Ceva îţi spune că te poţi baza pe acest om, că este persoana potrivită pentru o viaţă în doi stabilă, deci merită să investeşti!