GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
BUN VENIT IN WWW.ACVARIA.COM! Incepe calatoria de aici, cu HOROSCOPUL ZILEI. Alege zodia:

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Apoi continua si cu HOROSCOP IN TOATE FELURILE:

RAC * Horoscop zilnic * Horoscopul zilei de ieri, de azi și de mâine

HOROSCOPUL DE IERI - 17/11/2018

Horoscop SAMBATA 17 NOIEMBRIE 2018. Ceea ce ar fi trebuit să fie un ajutor în avantajul tău, va avea efecte exact contrarii, pentru că cel care vrea să te ajute azi, mai degrabă strică. El crede că îţi oferă sfaturi utile, că îţi ridică moralul, că îţi dă exemple bune de urmat, dar o face într-o formă atât de nepotrivită, încât binele face mai mult rău! Poate nici nu aveai nevoie de intervenţia sa, dar, din exces de zel, el se bagă în treburile tale dorind să-ţi fie de ajutor, în felul lui, dar nu reuşeşte. Mai bine te-ai descurca de unul singur decât cu tovarăşi care mai mult te încurcă, deci alege-ţi cu grijă companionii. Unii chiar nu sunt adecvaţi situaţiei în care te afli.


Tot weekendul! 10% reducere la toate produsele!

 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 18/11/2018

Horoscop DUMINICA 18 NOIEMBRIE 2018. Te implici cu atâta iubire şi înţelegere în problemele altora, încât eşti în stare să le iei complet pe umerii tăi, doar ca să le fie celor dragi mai bine. Cât timp cheia problemelor lor poate fi la tine, vei participa trup şi suflet la rezolvarea lor, pentru că nu-ţi place să-i vezi pe alţii suferind. Laşi deoparte orice urmă de egoism şi te dedici serios, doar pentru a le aduce din nou zâmbetul pe buze. Nu te gândeşti nicio clipă cum îţi vor mulţumi ei la final, nici nu aştepţi recompense, ca atare faci un gest de altruism total, de devotament fără margini, dorind să rezolvi totul pentru cel de lângă tine, chiar dacă simţi că el n-ar face la fel, la o adică.


 

HOROSCOPUL DE MAINE - 19/11/2018

Horoscop LUNI 19 NOIEMBRIE 2018. Nu abandona dacă vezi că proiectul la care munceşti cu atâta sârg nu înaintează în ritmul pe care l-ai sperat. Ai ajuns pe un teren în care totul pare să se fi încetinit, dar chiar şi această lentoare are un rost. Dacă ai fi împins de la spate de termene limită şi te-ai grăbi, nu ai lucra cu aceeaşi conştiinciozitate şi concentrare, având tendinţa de a mai sări peste unele detalii, ca atare las-o mai moale şi adaptează-te acestui mod de înaintare. Mai greoi, mai obositor poate, mai demotivant pentru o fire care aşteaptă rezultate imediate, dar vei vedea în final că e cea mai bună soluţie pentru a construi ceva de calitate.