GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 27/01/2020

Eşti foarte bine ancorat în realitate şi vezi lucrurile foarte clar. Se vede că te-ai maturizat, că viaţa te-a învăţat multe, că ştii mai bine pe ce te bazezi. Alegerile pe care le faci se bazează, pe de o parte, pe experienţa deja acumulată care a devenit fundamentul principiilor tale actuale, dar, pe de altă parte, şi pe un anumit feeling doar al tău ce te ajută să presimţi chiar şi cele mai sensibile schimbări de direcţie. Ştii foarte bine încotro te îndrepţi şi ce aştepţi de la sensul pe care l-ai ales, şi nu dai semne de frică, de insecuritate, de neclaritate. Ai o imagine foarte exactă în minte despre ceea ce ai de făcut.


HOROSCOPUL DE ASTAZI - 28/01/2020

Unde se afla Luna azi?Învaţă, nu te opri niciodată să întrebi, să citeşti şi să studiezi, pentru că tot ce afli, de acum şi până la adânci bătrâneţi, e şcoala vieţii! Azi ai ocazia de a întâlni o persoană a cărei maturitate şi înţelepciune o apreciezi la superlativ. Îi asculţi sfaturile cu aviditate, convins că el e profesorul tău de încredere. Ai atâtea de aflat de la un astfel de om, încât ai vrea să fii un burete care să absoarbă tot ce spune. Pur şi simplu, vezi în el un exemplu sau un mentor demn de urmat, şi simţi că tot ce afli de la el te face mai puternic. Nu ştii clar ce simţi pentru această persoană, dar e o iubire ciudată, o combinaţie de respect, admiraţie şi încântare că te poţi afla în preajma sa.


HOROSCOPUL DE MAINE - 29/01/2020

Deschide-ţi inima pentru că vin azi spre tine senzaţii, trăiri, emoţii care-ţi vor mângâia simţurile. Pe toate căile senzoriale şi extrasenzoriale îţi parvin azi informaţii sau răspunsuri folositoare, de parcă ai fi în conexiune directă cu divinitatea sau cu universul. Că e un cântec auzit la radio, o pală de vânt, un parfum prins din zbor, o lumină oglindită într-un geam, toate aceste semnale ale cerurilor vin exact către tine, nu sunt simple coincidenţe! Toate îţi confirmă că eşti ocrotit, că eşti pe drumul cel bun, că primeşti toate resursele potrivite. Mai trebuie doar ca şi tu să participi activ la acest superb spectacol.