GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search

RAC. Horoscop zilnic. Horoscopul zilei de ieri, de azi și de mâine.

HOROSCOPUL DE IERI - 23/06/2018

Nu te aştepta ca toată lumea să fie de acord cu gusturile sau preferinţele tale, ci aşteaptă-te şi la comentarii acide la adresa lor. Nu poţi fi mereu pe aceeaşi lungime undă, nici măcar cu cei mai apropiaţi de sufletul tău, deoarece fiecare are alte preocupări. Dacă ţie îţi place o anumită muzică, nu înseamnă că şi cel de lângă tine o va agrea la fel de mult. Tot ce ţine de emoţie, de suflet, de sentimente poate genera azi mari diferende de opinie. Chiar şi în cuplu se ivesc neînţelegeri pe seama celor mai mărunte preferinţe, dar disputele sunt absolut normale, nu le transforma în conflicte majore! 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 24/06/2018

Rolul tău se va dovedi a fi esenţial în situaţia de azi, pentru că tu priveşti lucrurile dintr-un alt unghi decât restul lumii şi poţi lua o decizie corectă. Mulţi aşteaptă azi de la tine o părere avizată sau un răspuns şi îţi dai seama cât de importantă e poziţia ta în faţa tuturor şi nu vrei să-i dezamăgeşti cumva. Îţi iei inima în dinţi şi spui ce gândeşti iar ceilalţi vor prelua decizia ta ca pe literă de lege, convinşi că ai gândit problema pe toate feţele. Eşti cap de familie, lider de grup, conducător de oaste, cam aceasta e rolul tău, deci trebuie să fii curajos şi să iei decizii şi pentru alţii.


Cand nu stii incotro sau ce te asteapta, vorbeste cu astrologul. Intra in www.acvaria.eu – pagina dedicata serviciilor Acvaria
   
Consultatii oferite de astrolog ACVARIA la telefon, pe Skype sau fata in fata


 

HOROSCOPUL DE MAINE - 25/06/2018

Te-ai gândit vreodată cu ce misiune ai venit tu pe lume? Cu siguranţă, da, dar azi parcă deja întrezăreşti încă un răspuns la această întrebare. Rolul tău pe pământ e să răspândeşti şi să primeşti iubire. Nu e vorba de latura fizică a iubirii, nici de iubiri pătimaşe şi aprinse, ci poţi iubi în diferite feluri! Poţi iubi munca pe care o faci zi de zi. Poţi iubi culoarea cerului sau o melodie… Poţi iubi un animăluţ care te însoţeşte fidel. Poţi juca rol de Cupidon pentru un prieten mai puţin norocos în iubire. Poţi juca rol de arbitru între doi prieteni certaţi. Sau ai putea descoperi şi altă destinaţie a iubirii tale, altceva sau altcineva, la care nu te-ai gândit înainte, merită iubirea ta şi i-o oferi cu bucurie. Cât timp sufletul tău zâmbeşte mulţumit pentru ce ai făcut, înseamnă că ţi-ai îndeplinit misiunea!