GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
Horoscop zilnic ACVARIA ASTROGRAMA ZILEI Horoscop saptamanal ACVARIA Horoscop lunar ACVARIA Horoscop anual ACVARIA Horoscopul marilor planete  LUNA ACUM ZODIA ACUM Alte tipuri de horoscop ACVARIA 
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 13/11/2019

Veştile care sosesc de departe te pun pe gânduri şi te supără, pentru că ar fi nevoie de o intervenţie din partea ta acolo, la faţa locului. Ca să te poţi prezenta personal, ar trebui să laşi alte treburi deoparte şi să pleci la drum, or nu eşti în cea mai bună stare pentru asta. E greu să rezolvi problema prin telefon, deci, dacă altfel nu se poate, urcă-te în maşină şi du-te acolo unde e nevoie urgentă de tine. Chiar dacă ţi-ai stricat astfel programul normal al zilei,  măcar vei fi mulţumit că ai reuşit să înţelegi situaţia direct din miezul acţiunii, şi nu din povestiri.


Horoscopul iubirii

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 14/11/2019

Chiar dacă unii nu te înţeleg şi te cataloghează drept un rebel, tu mergi pe calea ta, pentru că aceasta ţi se potriveşte. Nu ţine cont de cei care te critică şi încearcă să te tragă înapoi în şablonul strict a societăţii, culturii sau mediului în care te afli. Tu ai stilul tău, mai original, mai aparte, şi nu e obligatoriu să fii la fel cu toată lumea. Dacă tu vrei să evadezi dintr-un spaţiu rigid, fă-o, nu mai sta pe gânduri, în ciuda tuturor poveţelor cu ton superior care vin de la unii care au impresia că ar avea vreun drept să te judece. E viaţa ta, e modul tău de a te comporta, ca atare fii tu însuţi, chiar şi aşa, mai altfel decât restul lumii.


HOROSCOPUL DE MAINE - 15/11/2019

Permite-ţi să explorezi un pic zonele cele mai profunde ale sufletului tău, pentru că e o zi în care ai o anume atracţie spre latura psihologică a vieţii. Ori joci rolul de psiholog în mediul în care te afli şi ţi-e foarte uşor să asculţi şi să empatizezi cu poveştile altora, ori tu ai nevoie să-ţi eliberezi un pic sufletul de unele senzaţii apăsătoare. Această explorare a propriului suflet are un efecte extraordinar, de eliberare, de detaşare faţă de tot ce simţi, descoperind cât de important e uneori să te apleci spre sufletul tău şi, mai ales, să ai cu cine discuta despre ce te apasă.