GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
BUN VENIT IN WWW.ACVARIA.COM! Incepe calatoria de aici, cu HOROSCOPUL ZILEI. Alege zodia:

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

Apoi continua si cu HOROSCOP IN TOATE FELURILE:

RAC * Horoscop zilnic * Horoscopul zilei de ieri, de azi și de mâine

HOROSCOPUL DE IERI - 20/11/2018

Horoscop MARTI 20 NOIEMBRIE 2018. Impui respect şi autoritate în faţa celor care îţi apar azi în cale. Mulţi îţi apreciază mintea şi impozanţa, alţii îţi laudă creativitatea sau te privesc ca pe un mentor care îi poate învăţa cum să ajungă la un scop măreţ. Asumă-ţi această imagine cu totul specială în ochii celor care te admiră, pentru că ai putea avea efecte maxime asupra lor. Prin exemplu personal, prin experienţa ta bogată de viaţă pe care ai ocazia să le-o împărtăşeşti şi lor cu bucurie, aprinzi o lumină de speranţă în mintea unor oameni care îşi caută încă drumul sau le oferi soluţii pe tavă celor debusolaţi. Rolul tău e marcant pentru unii: nu-i dezamăgi!


 

HOROSCOPUL DE ASTAZI - 21/11/2018

Horoscop MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018. Un final de drum demult anunţat se materializează astăzi şi, pe moment, te lasă fără direcţie. Nu privi acest sfârşit ca pe un eşec, ci e o ocazie bună de a lua o pauză şi a te detaşa de toate, ca, mai apoi, să gândeşti o strategie nouă. Nu îţi ies toate lucrurile aşa cum ai spera, mai dai piept şi cu piedici, sar din toate ai ceva de învăţat. Cel mai mult regreţi faptul că cineva ţi-a atras atenţia că se apropie acest moment, dar nu ai ţinut cont de avertismente, ca eventual să iei măsuri din timp. Acum e prea târziu să mai schimbi direcţia, poţi să pui doar punct. Şi de la capăt!


 

HOROSCOPUL DE MAINE - 22/11/2018

Horoscop JOI 22 NOIEMBRIE 2018. Dacă te detaşezi un pic de situaţia în care te simţi blocat, vei reuşi să vezi lucrurile de sus, ca într-o imagine de ansamblu foarte clară. Imaginează-ţi că eşti un vultur care se înalţă deasupra tuturor şi, de acolo de sus, vede exact cum stau lucrurile: de unde vin, încotro pot merge, practic se deschide o paletă largă de posibilităţi pe care, de la nivelul solului, n-o poţi vedea. Ca atare oferă-ţi această şansă de a te ridica deasupra hopurilor actuale pentru a descoperi că dincolo de piedica ce te ţine acum captiv, e o lume largă ce merită explorată. Nu te crampona în banalul hop, ci fii sigur că dincolo de el e lumea ta!