GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

RAC Horoscop zilnic Horoscopul zilei IERI AZI MAINE

HOROSCOPUL DE IERI - 01/06/2020

Unde se afla Luna azi?Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de LUNI

AZI: Soarele in Gemeni  * Luna in crestere in Balanta

Nu te opri, deocamdată, la o singură variantă din gama largă de opţiuni pe care o ai la dispoziţie. Mai experimentează, mai joacă-te un pic, pentru că ai de unde alege. Va veni şi ziua când va trebui să te hotărăşti, dar deocamdată ai toate condiţiile pentru a evolua pe mai multe direcţii simultan. Nu-ţi cere nimeni să mergi într-o singură direcţie acum, ca atare poţi avea succes şi pe un plan, şi pe altul, fără a strica pe niciunul. Unii ar putea spune că e o dovadă de superficialitate şi neglijenţă din partea ta că nu te decizi încă, dar tu consideri că din toate aceste căi pe care mergi înveţi ceva ce te va ajuta să selectezi la final cea mai bună opţiune! Dacă nu le-ai încerca, de unde ai şti care e bună?

VEZI SI: HOROSCOPUL ZILEI IN FORMAT VIDEO
HOROSCOPUL DE ASTAZI - 02/06/2020

Horoscop zilnic| Horoscopul zilei de MARTI

AZI: Soarele in Gemeni  * Luna in crestere in Balanta si Scorpion

Relaţia cu autorităţile sau cu şefii se desfăşoară pe teren minat şi încerci să te porţi cu mănuşi ca nu cumva să declanşezi vreo furtună. Dai numai peste oameni cu capsa pusă care ori te ceartă de la orice, ori îţi strică ţie toate planurile doar pentru că îi prinzi într-o pasă proastă. Alege cu grijă tonul, împrejurarea, stilul de abordare al acestor persoane, dacă ai de a face cu ele, ca nu cumva să le deranjezi cu ceva. Nici nu ştii cum te trimit la plimbare cu problemele nerezolvate doar pentru că sunt ei iritaţi şi stresaţi. Fii ferm pe poziţie şi nu te lăsa intimidat, dar păstrează dialogul pe teren paşnic.

VEZI SI: MESAJUL ARHANGHELULUI MIHAIL * AFIRMATIA SAPTAMANIIHOROSCOPUL ZILEI IN FORMAT VIDEO