GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru GEMENI. DRAGOSTE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în suflet

Ciudată lună pentru tine…. Venus este retrograd încă în zona iubirii, și mai primește și o opoziție de la Uranus, semn că numai de liniște nu se poate vorbi în amor. Ceva se schimbă, nu mai ai parte de armonie, nici de pace, și dacă te mai gândești că pe 8 intră în zona căsătoriei și Jupiter, iar spre final de lună i se alături și Soarele și Mercur, e clar că tu intri serios în colimatorul astrelor în ceea ce privește modul de a relaționa cu partenerul. Deocamdată, cât timp Venus mai este în Balanță (și e acolo toată luna), mai poți repara ceva din vechile probleme ale vieții sentimentale.

Poate fi un moment bun să schimbi ceva, să recapitulezi, să ceri iertare, să spui ce nu ai spus, deci aruncă o privire înapoi să vezi pe unde s-a dezechilibrat balanța vieții în doi și ce se poate face. Ideal ar fi să comunicați mai mult, să spună fiecare ce-l doare, ce nu-i convine, ce frustrări a acumulat, ce l-a deranjat, și cum Uranus iese luna aceasta – prin retrogradare – din Taur, îți poate da curajul de a spune sus și tare ce nu e bine.

Poate ai tăcut și nu ai spus tot ce ai avut pe suflet doar ca să fie liniște acasă, ai preferat să treci sub tăcere unele aspecte, dar acum, susținut și de intrarea Nodului Nord în Rac, parcă devii dintr-o dată mai profund, mai atent la nevoile sufletului (și al tău și al partenerului), nu mai ești nici jucăuș, nici superficial, nici indiferent, ci preferi să ai discuții între patru ochi foarte serioase cu jumătatea ta.

Intrarea lui Jupiter în Săgetător pe 8 va fi un eveniment important pentru o viață în doi mai bună și mai fericită, dar nu chiar din prima lună, căci intrarea lui Jupiter în zona căsniciei are loc pe fondul unei opoziții cu Junon, asteroidul căsătoriei, deci nu e deloc exclus ca viața de cuplu să necesite și niște schimbări înainte de a evolua spre mai bine.

Jupiter te ajută să restabilești atmosfera plăcută în cuplu, dar nu mergând pe aceeași cale, ci schimbând ceva. Privește viața în doi din alt unghi (pune-te în locul partenerului, dacă se poate) și dacă vezi lucrurile corect, just, obiectiv, din toate direcțiile, șansele de a restabili armonia intre voi sunt imense. Ceva se cere analizat retroactiv, reproiectat, reașezat, deci privește înapoi la tine sau la voi doi, și descoperă unde se află hiba, pentru că da, se poate repara, dar ți se cere un dram de curaj. Practic, așa cum îți așterni acum, așa vei dormi mai apoi ani de zile, deci ai grijă la fiecare pas!


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA