NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru SĂGETĂTOR. DRAGOSTE.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în suflet

Ciudată lună la orizont pentru tine, pentru că se schimbă atmosfera în mai toate planurile vieții tale. Jupiter intră în zodia ta, știi deja asta, dar intrarea lui Jupiter coincide și cu niște aspecte cam tensionate pentru inima ta. Multe gravitează în jurul iubirii pe cerul tău, deci să nu te mire că revin în discuție probleme mai vechi de cuplu, amintiri din alte vremuri, legate de iubire, foste relații sau cine știe ce alte lecții pe care nu le-ai învățat corect la vremea potrivită și acum ți se mai predă o dată lecția aceea de viață.

Uranus se întoarce pentru câteva luni în Berbec, deci exact lângă inima ta, și dacă ți se părea că s-au mai liniștit apele în viața sentimentală, această retrogradare parcă îți resuscitează inimă ce părea să se fi obișnuit cu ideea că acum totul e pe un teren sigur, stabil, că nimic nou nu se mai întâmplă. Ba da, se întâmplă, pentru că Uranus în Berbec plus Jupiter în zodia ta sunt o combinație cam explozivă pentru o fire pasională ca tine.

Să nu te mire că inima ți se reaprinde ca o torță, dar acum rămâne de văzut pentru cine arde ea așa de tare. Unii reaprind flacăra în cuplul oficial, după ce, o vreme, totul părea să fi alunecat într-o zonă mai ternă. Alții riscă să se îndrăgostească de cineva din afara cuplului oficial, oricât de mult ar încerca să țină ispita departe. Alții ar putea reporni o iubire care nu a mers tocmai bine în ultimele luni, deci acum ți se mai oferă o șansă, dar nu înainte de a face unele schimbări în modul de a relaționa.

Dacă între timp ai făcut ajustările necesare și ți-ai învățat lecția, relația poate reporni acum cu alt tonus și cu mai multe șanse de reușită.

Dacă ai trecut printr-o perioadă mai agitată în cuplu, poate chiar marcată de separări, certuri sau motive de tristețe, acum ți se oferă șansa de a te pune în pielea celuilalt și de a înțelege mai bine ce are și el de spus, deci nu uita că viața de cuplu e o ecuație cu două necunoscute, dar în care ambele au un rol major de jucat. Dacă prima oară relația a mers șontâc, acum apare o șansă să-și recapete echilibrul firesc.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA