NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru VARSATOR. BANI.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în portofel

Finalmente, Marte părăsește zodia ta pe 16 și intră în Pești, de unde se va ocupa de banii tăi, dar nu pentru a te determina să cheltuiești, ci dimpotrivă, pentru a te trage de mânecă, să-ți mai domolești entuziasmul, să nu faci abuzuri. Marte, odată intrat în Pești, va forma o cuadratură cu Jupiter, proaspăt intrat și el în Săgetător, ca atare cei mai mari inamici ai banilor tăi sunt graba, viteza, atracția nebună spre ceva frumos, exagerarea, tentația de a te arunca în cheltuieli de care poate nici măcar nu ai nevoie. Va trebui să faci unele sacrificii, să renunți la unele cumpărături, oricât de mult ți le-ai dori, ceea ce desigur, generează frustrare în sufletul tău.

Ai sentimentul că, dacă deschizi acum portofelul, reduci șansele de succes ale unor investiții viitoare, ale unor cumpărături mai importante de peste câteva luni, tocmai de aceea nu trebuie să te gândești doar la gustul dulce al banilor din prezent, ci la cât de importanți sunt banii pe care ești tentat să-i cheltuiești acum pentru niște viitoare investiții.

Învață să mai pui deoparte, să faci economii, să renunți la unele plăceri costisitoare – la mall, la film, la telefonul nou la care visezi –  sau să le lași pe altădată, deci lista de renunțări cam crește. Tai de pe listă și una și alta, dar o faci pentru că-ți spune conștiința că e spre binele tău, nu de azi ci de mâine.

Clar că ai și tu visele tale care necesită cheltuieli masive, clar că visezi la vremuri mai prospere, dar momentan nu trebuie să te arunci în planuri costisitoare, mai lasă bănii să se adune, pentru că viitorul arată mult mai bine decât prezentul.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA: