NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru SAGETATOR. BANI.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în portofel

Cu Jupiter în ograda ta cam toate planurile vieții tale vor cunoaște o activare, o ameliorare, o extindere, deci de ce nu și situația financiară? Saturn și Pluto oricum rămân acolo, în sectorul banilor, împreună, o vreme și te obligă să cheltui cu cap, cu economie, cu restricții severe chiar (deci nu s-ar spune că faci ce vrei cu banii), dar cu norocosul tău Jupiter la el acasă, ai putea începe să vezi din nou jumătatea plină a paharului. Nu vei vedea cât de multe datorii ai… ci că ai șters deja o grămadă de pe listă. Nu vei vedea că banii vin extrem de greu și cu multă muncă, ci doar că au de unde veni! Super atitudine optimistă, păstreaz-o și ai să vezi că grijile financiare din ultima vreme se vor estompa și va începe să bată și norocul la poarta ta.

Ai încheiat luna trecută sau o începi pe cea actuală cu un sentiment de frustrare în privința banilor, nu că n-ar fi, ci că trebuie să-i trimiți într-o direcție deloc dragă ție, dar fără de care nu poți restabili echilibrul în buget. Dacă tot ai o sumă la dispoziție, concentreaz-o spre cea mai stringentă sau dureroasă nevoie a acestei perioade pentru că, scăpând de ea, dintr-o dată, orizonturile vor părea mult mai clare.

Intrarea Nodului Nord în Rac pe 15 te trimite într-o etapă de vreun an și jumătate de acum încolo în care te vor preocupa foarte mult plățile ce țin direct de casă, de locuință, poate vreo moștenire rămasă de la părinți, poate vreun credit imobiliar la bancă. Ai putea să faci eforturi, să reglezi balanța și ori să virezi o sumă mare într-o restanță – ca să-ți mai scazi povara financiară pe care o cari după tine pentru mulți ani de acum încolo – ori să investești în locuință. Dacă te bate gândul să-ți cumperi o casă, s-ar putea s-o faci curând, cu vreun credit de la bancă sau cu ajutorul unui împrumut de la rude.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA: