NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru RAC. BANI.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în portofel

Din aprilie 2017, de când Nodul Nord a intrat în Leu, tu ai fost supus celor mai profunde lecții de viață în strânsă legătură cu banii tăi, cu valoarea ta în ochii angajatorilor tăi, cu bunurile pe care le deții, cu tot ceea ce, financiar vorbind, spunea multe despre statutul tău. Poate ai făcut și unele excese, doar ca să dai bine în ochii unora, poate ai visat mai mult – ba chiar poate ai și primit mai mult – deci ai descoperit că pentru a câștiga mai bine trebuie să te valorifici și tu mai bine. Adică să ceri mai mult, să nu te mulțumești cu puțin, să ridici prețul, metaforic vorbind, pentru că dacă te vinzi pe puțin, puțin primești.

Acum Nodul Nord, cel care te-a învățat cum să-ți pui în lumină valoarea și talentele, iese din Leu, și intră exact în zodia ta, semn că după ce ai învățat să te valorizezi mai mult, să te placi mai mult pe tine însuți, să ai mai multă încredere în ceea ce reprezinți, de acum, timp de un an și jumătate, vei începe să investești în tine.

Te vei ocupa de propria ta persoană cu alt tonus, cu alt elan, convins că poți mai mult, meriți mai mult, ești mai mult decât spune lumea. Ai descoperit cine ești, ai aflat cât valorezi – care e cota ta de piață – deci ține ștacheta sus și cere ce ți se cuvine.

Chiar dacă banii nu sunt pe val acum, ba chiar e recomandabil să nu faci împrumuturi sau să nu intri în banii altor – de exemplu în pensia bunicilor sau în salariul partenerului – trebuie să ai curaj în continuare să faci planuri cu banii, pentru că nu ai de unde să câștigi dacă ții banii la saltea. Dar poate acum știi mult mai bine în ce merită să investești și în ce nu, căci Nodul Nord în Leu ți-a dat flerul necesar pentru a vedea dacă o direcție este sau nu valoroasă. Dacă îți știi valoarea, ce-ar fi să bați și la ușa șefului să-i ceri o mărire de salariu, dacă n-a făcut-o demult?


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA: