NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru LEU. BANI.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în portofel

Ai mare grijă cum manevrezi banii, luna aceasta, pentru că ești un pic cam cheltuitor, cam atras de lux, de lucruri, poate, nu foarte necesare în acest moment, de investiții cu care nu vrei altceva decât să rupi gura târgului sau să atragi atenția asupra bunăstării tale, or, asemenea abuzuri pot dezechilibra major balanța. Da, tu ai un anumit statut financiar și nu vrei să cobori ștacheta, dar conjuncția dintre Mercur și Jupiter – care se repetă și la începutul și la sfârșitul lunii – e un semnal de alarmă pentru portofelul tău, ca nu cumva să sari calul.

Mercur retrogradează după 17 în Săgetător, unde se va întâlni deci și cu proaspăt intratul Jupiter, și în alte condiții ar fi trebuit să aducă un plus de câștig, dar e retrograd totuși și-ți spune s-o lași mai moale cu cheltuielile (pe haine, pe bijuterii, pe călătorii, pe plăceri) pentru că ai mai făcut astfel de abuzuri și altădată și n-a fost tocmai bine. Vei învăța lecția renunțării de mai multe ori, chiar dacă nu-ți place, și ai să muți unele cheltuieli din fruntea listei de cumpărături pe vreo listă suplimentară, poate-poate îi va veni rândul cândva.

Așteaptă să-și revină Mercur din retrogradare și atunci vei descoperi din nou plăcerea shoppingului. Când? Tocmai luna viitoare în preajma sărbătorilor, deci abține-te acum!


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA: