NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru PEȘTI. BANI.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în portofel

Ieși dintr-o zonă care te obliga să ții cu dinții de bani, să nu exagerezi, dar nu înseamnă că te vei arunca deja în cheltuieli masive. Încă mai calci pe coji de ouă, încă te mai temi de situația ta financiară viitoare. și nu vrei să faci vreo greșeală.

Uranus revine în Berbec, pentru câteva luni, ceea ce vizează din nou bugetul tău, dar deși credeai că s-au liniștit apele prin portofel, această retrogradare uraniană poate fi ca o replică târzie a unui cutremur sau o reacție cu efect întârziat, ca să-ți aducă aminte că ai făcut erori financiare în anii trecuți, că nu trebuie să le repeți, să înveți ceva din lecțiile trecutului legat de bani.

Totuși, Uranus poate repornirea unui motor ce mergea la relanti, ca și cum o vreme totul evolua normal, firesc, după un anumit ritm, și dintr-o dată ceva te trezește din acest ritm și mai cere ceva de la tine. E o întoarcere la origini, la sursă, la primii pași, deci amintește-ți de felul cum a pornit o afacere, o investiție, un proiect aducător de bani, pentru că ceva poate fi reluat, ca să dai alt impuls și asupra banilor. O infuzie de capital într-o afacere blocată, repararea unui obiect pe care nu-l mai foloseai, returnarea unui împrumut, recuperarea unui prejudicii sau a unui drept.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA: