NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru SCORPION. BANI.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în portofel

Destul ai fost tu susținut de Jupiter în zodia ta un an de zile, acum Jupiter intră în Săgetător, ceea ce pentru tine spune: money! Nu te grăbi deja să-ți faci planuri cu banii care vor veni, dar intri totuși într-o etapă profitabilă a vieții tale și da, o aștepți de vreo 12 ani, de când a trecut ultima oară Jupiter pe aici.

Dacă ești departe de țară, vei începe să câștigi mai mult, ceea ce te va ajuta să trimiți și mai mulți bani spre familia ta de acasă sau să investești în proprietăți în țara de baștină care să te ajute să te întorci, vreodată, înapoi acasă și să te bucuri de ce ai acumulat.

Pe de altă parte, nu e exclus ca banii tăi de acum să provină de undeva din… trecut, ca și cum eforturile depuse în anii anteriori, investițiile din trecut, dobânzile, dividendele, profitul la cine știe ce afaceri de acum câțiva ani încep să-ți intre în cont și să-ți inspire un dram de confort și prosperitate. Sună bine, dar înainte de a te bucura pe deplin de auspiciile norocoase ale lui Jupiter prin sectorul banilor, el se întâlnește de două ori cu Mercur ca un fel de semnal de alarmă pentru tine, să nu te arunci în cheltuieli fără limite, să te gândești și la datoriile mai vechi sau la plățile restante, înainte de orice alte plăceri financiare.

Sigur că e minunat să te bucuri de banii care vin, dar amintește-ți ce duci deja după tine și care așteaptă să scapi de ele! Situația financiară îți va inspira un sentiment de mai mare libertate, de bucurie, de optimism, de lejeritate, fără să te mai stresezi atât de mult din cauza banilor, ca altădată. Poate vrei să și faci economii, n-ar strica, deci ori investești în valori care vor crește în timp, ori deschizi un cont pentru copii, și vei tot cotiza acolo ani de zile până se aduna o suma consistentă.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA: