NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru GEMENI. BANI.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în portofel

Deși situația ta financiară merge de ceva vreme pe un teren relativ calm și constant, de luna aceasta se mai schimbă un pic lucrurile.

Nodul Nord intră, pe 15, în Rac, ceea ce pentru tine înseamnă zona banilor. Timp de un an și jumătate de acum, prin bani și legat de bani, vei primi unele din cele mai serioase lecții de viață, deci pregătește-te pentru un curs intensiv despre administrarea banilor. Preocuparea ta numărul unu va fi siguranța financiară a familiei, de aceea te vei gândi la tot felul de investiții pentru casă (poate chiar o casă!), pentru ca tu și familia ta să aveți o viață liniștită.

Dar înainte de a te simți în siguranță cu banii pe care îi faci, mai ai de rezolvat și niște datorii din trecut. Sunt niște restanțe, poate chiar foarte vechi, care ar putea fi luate acum la bani mărunți ca să vezi cum poți reechilibra balanța. Dacă nu sunt datorii la bănci, ar putea fi datorii făcute la rude – sau ele la tine – deci merită să așezi în fruntea listei aceste restanțe, ca să scapi odată de ele, altfel nu te vei simți în siguranță știind că le tot duci după tine în continuare.

Trecutul e ținta preocupărilor tale financiare, de acolo vin ori soluțiile, ori problemele de care trebuie să te ocupi prioritar. Cine știe, poate, printr-o minune, scapi de o datorie veche, de exemplu de un impozit la stat pe care l-ai tot amânat sau de un împrumut făcut cândva la părinți și care îți spun acum că nu-l mai vor înapoi. Dacă nu scapi de ghiulelele de picior din trecut, nu-ți clarifici viitorul.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA: