NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru FECIOARA. BANI.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în portofel

Pe tine te vizează direct retrogradarea lui Venus în Balanță, la care se adaugă și opoziția pe care o va face cu Uranus din Taur. Dezechilibrul financiar se resimte în portofel și nu mai știi cum să așezi lucrurile mai bine ca să nu te stresezi din cauza banilor. Poate ai amânat unele cheltuieli importante, le-ai tot mutat de pe o lună pe alta cu speranța că poate scapi de ele, dar nu, acum ți se aduce aminte într-un mod foarte serios că nu poți amâna la nesfârșit acele datorii, că odată și-odată tot trebuie să te ocupi de ele. Ia-le la bani mărunți și scapă de ele, pentru că numai scăpând de restanțe îți poți regăsi liniștea.

Banii sunt motiv de iritare, de nervi, de supărare, dar decât să stai și să tot treci în revistă lista de plăți, ce-ar fi să începi să le ștergi de pe listă, pas cu pas, una câte una. Poate sunt și o serie de lucruri de care ai nevoie și tot nu ai avut banii necesari să le cumperi – pentru casă, pentru copii, pentru confortul familiei – iar acum începi să te gândești și mai serios la ele.

Intrarea lui Jupiter în Săgetător te susține să faci din casa ta un rai, dar ca să te simți confortabil acasă, e nevoie să investești. Dacă nu ai deja casa ta, te bate serios gândul să te muți ori în propria ta locuință – deci s-o cumperi, numai tu știi din ce resurse – ori să te muți singur, cu chirie și să vezi cum e să fii independent financiar.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA: