NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru CAPRICORN. BANI.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în portofel

Nu prea poți spune că se schimbă ceva major, cu toate modificările astrale de luna aceasta, pentru că cei doi mici inamici – Luna Neagră și Marte – încă își lasă amprenta asupra bugetului propriu. Partea bună e că Marte părăsește Vărsătorul, deci zona banilor, pe 16, și toată vânzoleala financiară prin care ai trecut în ultimele luni ar trebui să se mai potolească.

Luna Neagră rămâne acolo ca un fel de sperietoare de ciori, să-ți aducă aminte că, mulți – puțini, banii trebuie ținuți sub control, ca nu cumva să te arunci în planuri riscante sau utopice.  Ești vulnerabil la planuri mărețe, la promisiuni și angajamente cu iz fantezist, deci nu crede chiar tot ce ți se spune și nici nu umfla prea tare balonul așteptărilor atunci când vorbești despre câștig. Mai bine rămâi cu picioarele pe pământ, așa cum te ajută Saturn din zodia ta, și nu te avânta în direcții prea frumoase ca să fie și adevărate.

Oricum trecerea Nodului Nord prin Leu ți-a oferit o mulțime de lecții legate de administrarea banilor, în ultimul an și jumătate, iar acum, ieșind din Leu, e posibil să te întrebe cu ce povețe ai rămas, ce concluzii ai tras, cum se fac banii, ce trebuie să faci cu ei? Poate te-a învățat să-i prețuiești mai mult, să nu exagerezi, să nu-i arunci pe lucruri sclipitoare, și să descoperi cu maturitate adevăratul preț al banilor. Orice greșeală financiară de acum ți-ar putea dezechilibra bugetul pe luni de zile, deci abține-te de la orice abuz sau orice investiție utopică, ce are la bază un vis.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA: