NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru TAUR. BANI.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în portofel

Ești un pic prins în corzi luna asta, ceea ce te face să te simți cam nesigur, cam temător cu privire la multe planuri ale vieții tale, dar intrarea lui Jupiter în Săgetător, pe 8, îndreaptă atenția ta asupra banilor: de unde să faci rost de ei, pentru ce ai nevoie de ei, cum să-ți mărești piața de desfacere, cum să audă lumea de tine ca să comande mai mult?

Dacă salariul sau afacerile pe rol nu atrag, momentan, prea multe resurse, ai putea să te gândești la o sursă din afara casei sau afacerii tale: o finanțare, o sponsorizare, un împrumut, pentru că ai avea niște cheltuieli majore de făcut iar banii proprii nu-ți ajung. Înainte de a semna vreun act, aruncă totuși o privire înapoi, să vezi cum ai făcut față, altădată, la situații similare sau ce datorii duci deja după tine, ca nu cumva un credit făcut acum să te împovăreze și mai tare.

Poate ai început niște proiecte cândva și acum s-au cam împotmolit și tare ai avea nevoie de o infuzie de capital nou, deci trebuie să găsești sursa care te poate susține cel mai bine.

Eventual banii ar putea veni din afara țării, de exemplu rudele tale de departe să te ajute cu niște bani sau… afacerile tale să se extindă și pe piața internațională sau la nivelul întregii țări. Extinde orizonturile dacă vrei câștig, nu te mulțumi doar cu cercul tău obișnuit de surse de venit. Lumea e mult mai largă, fă-ți reclamă!


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA: