NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru BALANTA. BANI.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în portofel

Luna trecută Venus trecea prin zona banilor, pe harta ta, ceea ce suna promițător, dar a început să retrogradeze, ca acum să revină în zodia ta. Retrogradarea guvernatoarei tale zodiacale nu sună tocmai plăcut, pentru că au revenit în discuție o serie de plăți urgente, care nu mai suferă amânare, și de care Uranus, din zodia diametral opusă, te va obliga să te ocupi, vrei – nu vrei. E musai, ce mai, deci vezi cum stai cu bugetul și plătește-ți datoriile. N-ai făcut-o tot anul, deci ce mai aștepți?

Bani vor veni, intrarea lui Jupiter în Săgetător e un aliat ca ideile tale să prindă contur și să-ți meargă mai bine afacerile vreun an de acum înainte, dar momentan nu prea te poți bucura de libertate în privința banilor. Chiar dacă banii vin, simți că nu ai voie să faci nimic cu ei, pentru plăcerea ta, ci ei sunt deja programați în diverse direcții deloc amuzante. Va veni și ziua când vei folosi banii pentru plăcerea ta, dar acum se duc exact acolo unde nu-ți place: pe datorii, restanțe, facturi, taxe ș.a.m.d.

Dacă nu ești atent acum la sumele pe care le manevrezi, riști să faci o greșeală cu impact pe câteva luni de acum înainte, deci ai grijă ce faci cu banii, nu ai voie să-i risipești! Îi faci și așa atât de greu, deci nu trebuie să te lași furat de cine știe ce utopie și să-i arunci pe fereastră. Mare grijă la iluzii, la promisiuni, la planuri imposibile, pentru că există riscul ca cineva să-ți alimenteze acum imaginația și să-ți promită marea cu sarea dacă investești un leu, dar nu, nici măcar leul acela nu trebuie investit, pentru că e doar o gogoriță!

Dacă ai început demersurile pentru o vânzare-cumpărare, încă de acum câteva săptămâni și din diverse motive s-a tot prelungit tranzacția, ar fi acum momentul să o duci la bun sfârșit. Intrarea lui Jupiter în Săgetător susține activitățile comerciale importante, dar fă-o cu prudență!


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA: