NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 pentru BERBEC. BANI.Inapoi la HOROSCOP NOIEMBRIE 2018

Luna NOIEMBRIE 2018 în portofel

Deși Uranus părea să anime un pic bugetul familiei, retrogradarea sa în Berbec nu e tocmai benefică, de parcă o serie din proiectele pe care le-ai început în ultimele luni și care aveau ca scop un câștig suplimentar sau un profit mai bun bat în retragere. Să nu te mire să apar amânări, întârzieri sau blocaje de natură financiară, e normal din cauza acestui recul uranian și care are asupra ta un efect psihic nedorit: instabilitate, nesiguranță, frică de a duce mai departe unele plăți.

Parcă te răzgândești, parcă nu mai ai încredere în afacerile tale, parcă ceea ce părea să fi pornit bine acum e nevoit ori să stea pe loc, ori s-o ia de la capăt. Mult mai bine ar fi acum să privești înapoi la datorii, la restanțe, la împrumuturi, pentru că acolo e hiba cea mai mare.

Marea opoziție dintre Venus și Uranus, ambele retrograde, la începutul lunii, atrag atenția asupra planului financiar care e cel mai sensibil. Nu la modul periculos, dar dacă te-ai ocupa de ceea ce te apasă pe umeri ca o povară și care dezechilibrează major balanța financiară – acasă sau la serviciu – ai mai scăpa de niște griji.

Nu te gândi acum la investiții sau alte cheltuieli, ci mai mult la plățile obligatorii care au acum termene scadente. Intri într-o zonă în care trecutul te cheamă serios înapoi, de parcă ți se aduce aminte ce ai uitat să reglezi, să returnezi, să plătești, deci finalul de an înseamnă și aducerea unor restanțe la zi.


Citeste si pentru zodia:

NOIEMBRIE * Citeste si alte horoscoape ACVARIA: