NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MAI 2019 pentru VĂRSĂTOR. DRAGOSTE.

Home > Horoscop Acvaria > Horoscop lunar > Horoscopul lunii mai 2019 > Horoscopul iubirii > Zodia Varsator

Cum cuceresti un Varsator
Horoscopul iubirii pentru Varsator

Luna MAI 2019 în suflet

Iubirea e un pic duală luna aceasta, e un joc pentru tine, nu o iei prea în serios. Cât timp Marte și Jupiter sunt în opoziție, la începutul lunii, mai degrabă te distrezi pe seama iubirii, faci declarații de dragoste în doi peri, în glumă, nu prea crezi nici tu ce simți sau ce spui. Ba chiar ai putea ieși la vânătoare de inimi și ai putea face mai multe cuceriri în același timp, și atunci să vezi cum îți scoți cămașa. Nu zăpăci mintea mai multor potențiali parteneri în același timp, că va fi foarte complicat să duci în spate mai multe relații concomitent și, odată și-odată, tot va ieși adevărul la lumină.

Deși luna poate fi generoasă în șanse de iubire, nu pare să fie chiar cea mai stabilă perioadă pentru a clădi ceva de durată, matur, serios. Dacă escapadele amoroase și aventurile sentimentale ți se par mai atractive, ar merge de minune, dar greu de crezut că așa îți vei găsi sufletul pereche. Ceva scurt, de o seară, ar ieși de aici, sau poate chiar mai multe idile superficiale, fără viitor, deci fii atent cui faci declarații de dragoste acum. Te-ar putea crede. A, da, se poate și invers: să pici tu în plasa unui mare cuceritor… fals.

Dacă acasă te așteaptă un partener oficial, ai mare grijă la ceea ce faci în afara cuplului, ca să nu dea peste cap liniștea din cămin. Există riscul unor astfel de surprize, pentru că ești pus pe distracție și nu te gândești că a face curte și a filtra cu două-trei persoane în același timp se poate solda cu probleme acasă. Nu te juca cu iubirea, ci concentrează-te pe jumătatea ta. Una!