NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MAI 2019 pentru FECIOARA. DRAGOSTE.

Home > Horoscop Acvaria > Horoscop lunar > Horoscopul lunii mai 2019 > Horoscopul iubirii > Zodia Fecioara

Cum cuceresti Fecioara
Horoscopul iubirii pentru Fecioara

Luna MAI 2019 în suflet

Și tu ești una dintre zodiile care resimt cel mai intens încărcătura karmică a perioadei exact în iubire! Aici pot avea loc evenimente marcante sau măcar procese de conștiință menite să restabilească echilibrul în plan sentimental. Ai două planete severe bine ancorate în sectorul iubirii, deci, îți place sau nu, iubirea e o școală a vieții de durată, cu multe trepte de trecut, cu multe examene de dat, dar la care nu întotdeauna te prezinți impecabil. Uneori mai primești și câte o notă proastă sau un avertisment de la Pluto și Saturn, care sunt aici să te tragă de mânecă, să te corecteze, să te domolească.

Poate se resimte un aer ceva mai rece, mai distant în viața sentimentală, uneori ai putea spune că e gol complet în jurul tău, că ești singur, că nimeni nu te iubește, că nimeni nu te remarcă, dar e doar o impresie greșită. De fapt, totul se așează lent pe un făgaș durabil și stabil, dar pretențiile sunt ridicate și trebuie să accepți că se poate și mai bine, că totul e perfectibil, că de tine depinde ca iubirea să devină mai sigură în viața ta.

Trebuie să arăți că te-ai maturizat, că știi mai bine ce ai de făcut, că ai atins un nivel superior celor anterioare și urci încet-încet spre un nivel mult mai bun. Poate nu simți tu chiar fluturii în stomac la care visai, poate nici nu e iubirea pasională pe care o doreai, dar cât timp îți inspiră stabilitate, securitate, încredere, fidelitate, s-ar putea vorbi de o dorință împlinită, că doar apreciezi asta la o relație.

Intrarea Lunii Negre în Pești nu e un atu pentru cei căsătoriți, iar atmosfera care s-ar putea lăsa peste cuplu nu s-a mai resimțit în acest mod de prin 2010, deci pregătește-te pentru o etapă de câteva luni nu tocmai plăcută. Ceva va lipsi pentru a te simți bine alături de cel drag. Se resimt unele frici, unele suspiciuni, poate chiar sunt motive să fii suspicios, dar nu mai sunteți voi chiar pe aceeași lungime de undă. Trece repede perioada aceasta fragilă, dar totuși e una dintre cele mai sensibile pentru voi doi.

Trebuie să lupți împotriva iluziei, a himerelor, a scenariilor fanteziste, deci nu lăsa nimic să-ți influențeze bine cunoscuta logică, proverbiala claritate mentală, că dacă se lasă ceața peste mintea ta lucidă, va fi greu să înțelegi pe ce nivel te afli. Ești vulnerabil la iluzie, deci tocmai de aceea trebuie să ții cont de Pluto și Saturn din Capricorn care îți atrag atenția pe unde s-ar putea ascunde erorile.