NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MAI 2019 pentru GEMENI. DRAGOSTE.

Home > Horoscop Acvaria > Horoscop lunar > Horoscopul lunii mai 2019 > Horoscopul iubirii > Zodia Gemeni

Cum iubesc Gemenii
Horoscopul iubirii pentru Gemeni

Luna MAI 2019 în suflet

Ar trebui să fie o lună plină de cuvinte frumoase, de gesturi afectuoase, de povești de amor cu viitor promițător, deci deschide-ți inima și dăruiește și tu ceea ce ai dori să primești. Dacă tu ești generos în gesturi de iubire, dacă tu pui pe tavă inima ta cu tot ce ai mai bun în ea, ar putea fi una dintre cele mai intense luni din punct de vedere sentimental.

Sunt mari șanse să pornești acum o relație nouă, să cunoști pe cineva interesat de tine, dar ca să evolueze, trebuie să investești continuu, să dăruiești cât mai mult. Chiar dacă sună frumos ”iubire necondiționată”, nu prea există, ci vei fi iubit pentru ce și cât ai tu de dăruit și invers, te vei îndrăgosti nebunește de cineva doar dacă știe să ofere. Darurile reciproce, care gâdilă orgoliile, sunt importante pentru a avea parte de o iubire așa cum ți-o dorești.

În cuplu, însă, planează o ușoară instabilitate, treci de la bine la rău, de sus – jos, de mai multe ori la începutul lunii, deci poate fi o perioadă cu multe toane și capricii. Se simte chiar și o ușoară ipocrizie în relația voastră, deci când minciuna își lasă amprenta peste ceea ce se petrece în căsnicie, e și normal să apară suspiciunea, neîncrederea, supărările, reproșurile.

Parcă nu ați fi pe aceeași lungime de undă, tu îți impui prea mult punctul de vedere, dar și partenerul are ceva de zis și sunt momente când descoperiți că nu priviți lucrurile din același unghi. Și ce dacă sunteți diferiți? E și normal să nu aveți același mod de a privi viața, dar se pot găsi căi de mijloc prin care amândoi să vă puteți prezenta punctul de vedere. Poate chiar aveți nevoie de un arbitru care să vă ajute să stați la masa tratativelor ca să descoperiți acele puncte comune care merită pusă mai bine în valoare. Nu vă certați pe ceea ce vă diferențiază, ci căutați cât mai repede ceea ce totuși vă apropie.