NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MAI 2019 pentru TAUR. DRAGOSTE.

Home > Horoscop Acvaria > Horoscop lunar > Horoscopul lunii mai 2019 > Horoscopul iubirii > Zodia Taur

Cum iubeste un Taur
Horoscopul iubirii pentru Taur

Luna MAI 2019 în suflet

Intrarea Lunii Negre în Pești poate genera o senzație ciudată de nemulțumire în plan sentimental. Să nu te mire că, în următoarele luni, te vei simți mai posomorât, mai însingurat, mai trist, chiar dacă nu ai avea musai motive, dar Luna Neagră te face să vezi jumătatea goală a paharului. Pesimismul pune stăpânire pe tine și privești spre viitorul relației în care ești implicat cu îngrijorare, cu teamă, cu suspiciune, bănuindu-l pe cel drag de orice gest incorect sau chiar de… trădare.

Nu exagera totuși, sigur ai și multe motive de satisfacție, și norocul tău e prezența lui Uranus în zodia ta, alături de care vor veni și Venus și Mercur, ce te pot ajuta să te simți mai bine și chiar să te eliberezi, măcar trecător, de multitudinea de emoții ciudate care îți dau târcoale. Caută ceva care să te bucure, să te joci, să te distrezi, începe ceva nou – chiar și o nouă poveste de iubire – pentru că tot ce-i la început pe tine te entuziasmează și îți ridică moralul și cheful de viață. Cât timp ai ceva interesant și atractiv care să te pună în mișcare, vei sta departe de emoțiile negative pe care Luna Neagră ți le-ar putea vărsa în suflet.

Acasă, în cuplu, e nevoie de multă comunicare. Sunt multe lucruri care au rămas nespuse sau nerezolvate iar acum aveți amândoi starea necesară să puneți țara la cale. E vremea unor decizii legate de liniștea voastră domestică, de unele aspecte din trecut care au rămas în coadă de pește, deci găsește-ți starea necesară pentru a sta de vorbă cu partenerul tău. Ați putea lua decizii importante legate de casa voastră (o renovare, o redecorare, o mutare) sau față de copiii voștri (prezenți și viitori).

E nevoie de un dram de curaj să umbli puțin prin amintiri, prin balastul emoțional de demult, ori pentru că acolo se ascunde un răspuns necesar în acest moment al vieții tale, ori pentru că ceva nu s-a încheiat cum se cuvine cândva și poți pune abia acum punct, odată pentru totdeauna. Dacă n-o faci acum, va apărea o șansă luna viitoare, deci tot va trebui să spui adio unei anumite stări de lucruri.