NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MAI 2019 pentru BERBEC. DRAGOSTE.

Home > Horoscop Acvaria > Horoscop lunar > Horoscopul lunii mai 2019 > Horoscopul iubirii > Zodia Berbec

Cum iubeste un Berbec
Horoscopul iubirii pentru Berbec

Luna MAI 2019 în suflet

Te simți bine în prima parte a lunii, cât timp Venus este în zodia ta: ești mai îndrăzneț când vine vorba de iubire, dar poate și un pic mai egoist, gândindu-te mai mult la plăcerea ta, la starea ta de bine, și prea puțin și la partener.

Mult mai generos în sentimente vei deveni după ce Venus va intra în Taur și atunci vei ști să-ți arăți iubirea în gesturi mai clare, concrete, prin daruri sau diverse servicii în favoarea celui drag. Poți avea câteva momente de succes în plan sentimental: o nouă cucerire, o dovadă clară de iubire din partea celui care te atrage, un eveniment plăcut, un semn palpabil care îți garantează că relația voastră merge bine și evoluează într-o direcție promițătoare.

Nu tocmai fericită e intrarea Lunii Negre în Pești, care te va schimba destul de mult în următoarele câteva luni. Te va face mai retras, mai secretos, mai singuratic, mai depresiv uneori, ca atare, știind că Luna Neagră are asemenea efecte la nivel psihic, trebuie să lupți din răsputeri să nu lași emoțiile negative să te copleșească, pentru că asta își va lăsa amprenta și pe viața ta sentimentală. Nu cumva partenerul să te bănuiască de cine știe ce fapte ascunse – de exemplu de trădare, de adulter – sau să nu fii tu invadat de tot felul de gânduri negative, ori despre tine, despre propria ta persoană, ori despre oricine altcineva, iar în colimator ar putea intra și partenerul.

Ai putea fi tentat să devii judecătorul iubirii, să iei la bani mărunți relația voastră, comportamentul partenerului, cuvintele lui, defectele lui, și de la o simplă judecată cine știe la ce se poate ajunge? Inclusiv la o amenințare cu divorțul, în caz că judecățile tale sunt prea severe sau nemeritate. Încearcă să fii just în aprecieri, ca să nu deranjezi pe partenerul tău ce ar putea fi lezat de reproșurile tale. Ai putea vedea lucrurile urâte și nu pe cele frumoase, și de aici la o decepție nu mai e decât un pas.