NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MAI 2019 pentru BALANȚA. DRAGOSTE.

Home > Horoscop Acvaria > Horoscop lunar > Horoscopul lunii mai 2019 > Horoscopul iubirii > Zodia Balanta

Cum cuceresti Balanta
Horoscopul iubirii pentru Balanta

Luna MAI 2019 în suflet

Zi mersi și răsuflă ușurat că iese Luna Neagră din Vărsător, cea care a fost vinovată de toate problemele sentimentale din ultima perioadă. Ea te-a făcut să îți pierzi încrederea, speranța, să nu întrevezi direcția sau viitorul relației pe care încercai să o clădești, ea a fost vinovată pentru blocaje, dar ce a fost mai greu, gata, a trecut.

Luna Neagră te lasă în pace și orizonturile încep să se clarifice și să se lumineze încet-încet. Îți vei recăpăta încrederea în viitor, vei avea curaj să speri și să-ți faci planuri de viitor cu persoana iubită sau, dacă te simțeai singur, să ai curaj să ieși mai mult, să cunoști oameni, să socializezi, că nici nu știi de unde sare iepurele.

Nu te arunca deja în vise imense, pentru că acum ești ca după o boală, în convalescență, încerci să-ți revii și poate dura până când toate apele se vor așeza din nou în matcă. Ai vrea un suflu nou în iubire, și acesta poate veni, dar cu răbdare! Nu te arunca în iubire așa, fără măsuri de precauție, pentru că ești încă fript și trebuie să-ți mai și oblojești rănile, pe ici, pe colo, arătând că ți-ai asumat lecțiile. Apar câteva mici scântei de iubire sau de pasiune, dar pornești mai cu frâna trasă, și e mai bine așa, pentru a te reobișnui cu normalitatea iubirii.

Din zona cuplului, vor ieși pe rând și Venus și Mercur, care au adus un plus de noutate încă de luna trecută, dar rămâne Chiron singur, un asteroid înțelept și matur care va sta alături de tine și de jumătatea ta vreo 7 ani de acum înainte. Pentru că este în Berbec, va pune accent pe tine, nu neapărat pe relație, pe cel care ești, pe cel care poți deveni, te va învăța ce și unde să schimbi la tine, cum să te comporți, ce modificări să aduci tu vieții în doi.

Orice gen de început este posibil și recomandabil: o căsnicie abia la primii pași sau altă căsnicie, o schimbare la tine care să schimbe atmosfera în cuplu, o atitudine nouă, o viziune nouă, deci e bine să accepți schimbările.