NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MAI 2019 pentru RAC. DRAGOSTE.

Home > Horoscop Acvaria > Horoscop lunar > Horoscopul lunii mai 2019 > Horoscopul iubirii > Zodia Rac

Cum iubeste Racul
Horoscopul iubirii pentru Rac

Luna MAI 2019 în suflet

Intrarea lui Marte în zodia ta la mijlocul lunii animă spiritele și în plan sentimental, deci ieși cumva dintr-o zonă mai pasivă, mai monotonă în care ai stat în ultima perioadă și brusc ți se aprind motoarele. Ești mult mai interesat de iubire, mai îndrăzneț, pregătit de noi cuceriri sau măcar pregătit să reaprinzi flacăra iubirii tale care e posibil să fi alunecat în ultima vreme pe plan secund. Acum reașezi iubirea în prim plan și i te dedici ei, ori pentru a repara ceva din trecut care zăcea în abandon și uitare, ori ca să alimentezi vechea pasiune care nu mai dădea semne de activitate.

Intrarea lui Venus în Taur, unde se va întâlni și cu Uranus, este un beneficiu pentru iubire, ești mult mai generos în gesturi de iubire, mai tandru, mai pasional, pui mai mare accent pe felul cum îți exprimi sentimentele și pe ceea ce ai de dăruit în iubire și la asemenea investiție de emoții și energii e și normal să fie o lună incitantă și atractivă pentru sufletul tău.

În zona cuplului rămân în continuare de gardă cele două planete severe – Pluto și Saturn – deci ești zodia cea mai încercată în ceea ce privește viața în doi. Trebuie să arăți că îți poți păstra cumpătul, că ești răbdător și precaut, că ești matur și înțelept, că ți-ai învățat lecțiile, și, dacă nu ai reușit să înțelegi de ce te-a supus viața atâtor probe de încercare, riști să faci aceleași greșeli până când, finalmente, vei înțelege rostul tuturor piedicilor anterioare.

Din trecut vin o mulțime de povețe, de concluzii, de învățături, deci privește înapoi cu toleranță și înțelegere, pentru că ești una din zodiile care au o relație foarte bună cu trecutul și de câte ori ai ocazia de a privi în urmă, o faci pentru a mai rezolva ceva din ceea ce a rămas acolo neterminat, neînțeles, nereparat.