NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MAI 2019 pentru SCORPION. DRAGOSTE.

Home > Horoscop Acvaria > Horoscop lunar > Horoscopul lunii mai 2019 > Horoscopul iubirii > Zodia Scorpion

Cum cuceresti un scorpion
Horoscopul iubirii pentru Scorpion

Luna MAI 2019 în suflet

Iubirea, pentru tine, a fost multă vreme un film, o poveste frumoasă, un vis minunat, dar uneori și visul se destramă. Ca atare trebuie să fii foarte atent cât de mult umfli balonul iluziei, pentru că intrarea Lunii Negre în Pești, luna aceasta, poate deveni un dezavantaj pentru cei care au trăit în iluzie până acum.

Brusc, realitatea poate da buzna peste tine și vezi lucrurile în altă lumină decât înainte, descoperind că te-ai amăgit, că aparențele te-au înșelat, că ai iubit pe cine nu trebuie – asta în cazul în care realitatea e legată de partenerul de lângă tine – sau că tu ai făcut lucruri greu de acceptat de jumătatea ta – în cazul în care cel vinovat ai fost tu.

Te poți aștepta la mai mici sau mai mari cutremure în iubire, pentru că riscul își cam bagă coada unde nici nu te aștepți, chiar și în relațiile ce păreau să meargă bine. Da, păreau, pentru că Neptun și-a lăsat amprenta de fantezie și iluzie peste inima ta, iar acum ai putea fi șocat să vezi ce se ascundea în spatele aparențelor superbe.

Suferințele din amor s-ar putea să cam stea la cotitură, gata să dea buzna peste voi. Asta nu înseamnă că trebuie să stai și să aștepți să se destrame totul, ci dimpotrivă, poți lua măsuri drastice să repari ce se poate repara, să sapi și mai tare după adevăr, neacceptând minciuna sau iluzia, să vezi realitatea așa cum e, ca să nu rămâi blocat în vis la nesfârșit. Nu aștepta miracole, pentru că nu se întâmplă, cea mai bună ar fi trezirea la realitate.

Caracterele se văd acum exact așa cum sunt, bune sau rele, dar cel mai mult ies în evidență defectele, viciile, fostele sau actualele erori, deci fii pregătit să privești într-o oglindă foarte clară în care te vezi pe tine exact așa cum ești, vezi și partenerul cu ale lui, dar vezi și relația voastră unde se află. Nu te mai amăgi și nici nu umfla mai departe balonul de săpun, ci fă ce trebuie făcut pentru a merge mai departe chiar și așa, cu trena aceasta de defecte după voi. Nu e ușoară luna, dar unele furtuni trebuie să aibă totuși loc odată și-odată, când paharul se umple.