NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MAI 2019 pentru LEU. DRAGOSTE.

Home > Horoscop Acvaria > Horoscop lunar > Horoscopul lunii mai 2019 > Horoscopul iubirii > Zodia Leu

Cum iubeste Leul
Horoscopul iubirii pentru Leu

Luna MAI 2019 în suflet

Luna Neagră iese din Vărsător la începutul lunii și eliberează zona cuplului. Nu e deloc rău, pentru că în ultimele luni ea a fost vinovată de lipsa de orizont, de neclaritatea sentimentelor, de blocajele de comunicare din cuplu. Acum, fără mica piază rea deasupra capului, lucrurile ar trebui să se liniștească, atmosfera să se aerisească și în sfârșit să te poți bucura de o viață în doi mai lejeră.

Totuși, iubirea are, cel puțin la început de lună, o conotație cam superficială. Nu investești valori prea solide în declarațiile tale de dragoste, ci ești mai jucăuș, mai glumeț, te cam distrezi pe seama iubirii și o tratezi în glumă. Ori tu ai putea iubi în joacă, fără consistență, fiind mai degrabă vremea potrivită unor flirturi nevinovate sau adolescentine, ori alții se joacă prea mult cu inima ta și fac declarații  pe care tu chiar le-ai putea crede.

Dacă un flirt sau o aventură îți sună bine, e o perioadă în care șansele s-ar putea să nu lipsească, dar e greu de crezut că de aici se va naște ceva de viitor. Dar dacă tu aștepți marea iubire, nu spera prea mult de la eventualele ocazii care se ivesc la început de lună, pentru că s-ar putea să nu se lege, să dureze puțin, să nu-ți inspire încredere și deci mai bine rămâi în gardă, ca să nu suferi vreo deziluzie.

Nu s-ar zice că faci pași mari sau importanți în iubire, luna aceasta, e ca o perioadă de stagnare, de așteptare, de blocaj, când nimic nu înaintează, nimic nu se schimbă, nimic nu e nou. Dacă era vorba de liniște și pace, îți place atmosfera, dar dacă era vorba de rutină și monotonie, nu-ți convine deloc situația, pentru că te plictisește. Vrei ceva nou, de aceea ai fi dispus chiar și de o aventură dacă ea îți oferă o gură de aer proaspăt, dar nici aceasta nu evoluează tocmai ușor.