NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP MAI 2019 pentru SĂGETĂTOR. DRAGOSTE.

Home > Horoscop Acvaria > Horoscop lunar > Horoscopul lunii mai 2019 > Horoscopul iubirii > Zodia Sagetator

Cum iubeste Sagetatorul
Horoscopul iubirii pentru Sagetator

Luna MAI 2019 în suflet

Nu te poți debarasa încă de o amintire, de o fostă relație, de o veche obsesie amoroasă, care tot revine în amintire iar și iar, fără să-ți mai dorești asta. Ar fi trebuit demult să uiți și să închizi capitolul, dar tot nu reușești, de parcă povestea ta în relația cu acea persoană de demult tot nu se încheie încă. Poate a rămas ceva nespus, nejustificat, nerezolvat, și sunteți mereu aduși unul în calea celuilalt, insistent, nu pentru a retrăi emoțiile frumoase de demult, ci pentru a vă asuma o lecție pe care tot nu ați acceptat-o sau înțeles-o până acum.

Este o perioadă cu mare încărcătură karmică, deci lecțiile pe care le primești de la destin au un rol, ai ceva de învățat de la ele, totul e să fii tu deschis să le primești. Nu uita că timp de 7 ani de acum înainte îl vei avea pe Chiron ca profesor de viață exact în zona dedicată iubirii, deci toate poveștile de iubire în care te vei implica de acum înainte sunt de fapt o școală a vieții. Nu primești neapărat lecții fericite nici daruri frumoase, dar cu siguranță necesare pentru ca tu să înțelegi finalmente cu ce se mănâncă… iubirea asta!

Viața de cuplu oficială a fost un pic dezechilibrată în luna aprilie, și atmosfera se menține și în primele zile din luna mai, cât timp Jupiter și Marte sunt în opoziție. Ele pot fi responsabile de superficialitatea care se resimte în cuplu, de atracția spre minciună sau trădare, de lipsa de consistență a relației voastre, deci trebuie să fii cu atât mai atent încotro duci dialogul, ca să nu aluneci spre amăgiri, minciuni, povești neadevărate, declarații sentimentale false. Planează un mic neadevăr peste cuplul oficial, deci mare grijă cât de mult umfli balonul!

Spune ce ai de zis, pune pe tavă emoțiile și sentimentele tale, dar cu o condiție: să fie reale, altfel partenerul ar putea simți falsitatea declarațiilor tale. Dacă spui cuiva că-l iubești, o faci doar pentru că e adevărat, nu pentru că așa i-ar plăcea celuilalt să audă. Fii sincer și corect în iubire, nu amăgi și nici nu te amăgi singur.